Diffractor ще ви помогне бързо и лесно да преглеждате, възпроизвеждате

...
Diffractor ще ви помогне бързо и лесно да преглеждате, възпроизвеждате
Коментари Харесай

Diffractor 125.0 Final

Diffractor ще ви помогне бързо и елементарно да преглеждате, възпроизвеждате и организирате фотоси, видео и аудио файлове.

Ако работите с изображения Diffractor ще ви спести време и старания с явен образен метод за ръководство и обработка на файлове с изображения. Всеобхватният картинен обзор, и функционалност като образуване и редактиране се добавя от основаването на интегрирана уеб страница, групово превръщане, щемпел, слайд шоу, снимане на екрана и скрийнсейвър функционалности.

Diffractor  ви разрешава да преглеждате, търсите и организирате вашите фотоси и видеоклипове.

Програмата индексира вашите мултимедийни файлове и ви разрешава да ги сортирате по оценка, род, етикет, модел на камерата, местонахождение и други елементи.

Имате разполагаем и някои базови функционалности за редактиране на изображенията, в това число изрязване, завъртане, изостряне и конфигурация на цветовете.

Diffractor не е толкоз пълнофункционален, колкото други решения за образуване на изображения, само че предлага съвременен и прелъстителен интерфейс, и някои неповторими функционалности.

Инструмента ви дава опция за елементарно разкриване на дубликати. Той е и един от най-лесните способи за прибавяне и редактиране на метаданни.

Автора на Diffractor твърди, че не продава реклами или вашите данни и можете да употребявате приложението гратис. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в Diffractor 125.0 Final:
The version of Diffractor adds a new smart scrollbar to the items view that shows year or other grouping information about the items displayed. It also improves performance when displaying large lists of items.

Изтегли: (24.2 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР