Диетологът Карълайн Томасън изброи най-добрите протеинови храни за отслабване след

...
Диетологът Карълайн Томасън изброи най-добрите протеинови храни за отслабване след
Коментари Харесай

Коя е най-добрата диета за отслабване след 40 години

Диетологът Карълайн Томасън изброи най-хубавите протеинови храни за намаляване след 40. Думите й са представени от Eat This, Not That!

Диетологът Карълайн Томасън изясни, че протеинът ви оказва помощ да се чувствате сити и да не бъдете гладни за дълго време. Това ви разрешава да не преяждате и да избягвате ненужните леки закуски. Тя предложи да добавите сьомга към диетата, защото е богата на протеини и омега-3 мастни киселини.

Също по този начин диетоложката поучава да се яде най-малко едно яйце дневно. Според нея този артикул, с изключение на протеини, съдържа витамин D, разтворимото хранително вещество холин и желязо.

Друг артикул, който тя предлага, е гръцкото кисело мляко , което може да бъде овкусено с горски плодове, гранола и канела.

За хора над 40 години и изключително дами, които са в менопауза, Томасън поучава да ядат зелен боб, който е богат на фитоестроген, протеини и фибри. Според нейното пояснение в менопаузата фитоестрогените работят като лека хормонно заместителна терапия.

По-рано беше обявено за американски диетолози, които показаха способи да се отървете от коремните мазнини след 50-годишната възраст. Според Мишел Фулсуксомбати с възрастта би трябвало да се стремите да увеличите количеството фибри в диетата до 21-30 грама дневно.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР