Диана Любенова и американският продуцент Лес Уелдън са отново заедно.Те

...
Диана Любенова и американският продуцент Лес Уелдън са отново заедно.Те
Коментари Харесай

Диана Любенова си прибра американския мъж - slava.bg

Диана Любенова и американският продуцент Лес Уелдън са още веднъж дружно.

Те са възобновили връзките си преди повече от 10 месеца след дълга разлъка. Потвърждение за това са и общите им фотоси от неговия профил. Последната му обява е от май, когато двамата са били до Боянския водопад.

Диана и Лес наподобяват щастливи и усмихнати. Преди това в профила му отсъстваха техни фамилни фотоси, а той се беше отбелязал като самостоятелен. Диана в никакъв случай не е коментирала раздялата им. Двамата имат 9-годишна щерка София, която е на седмото небе от благополучие поради събирането на родителите си.

Ренесансът на връзката им се отразява сносно на Диана, която безусловно сияе, написа Галерия. Актрисата очевидно се е подмладила и е свалила 7-8 кг. С Лес се разделиха през 2018 година като злите езици приказват, че причина е невярност от страна на продуцента. Явно Диана въпреки всичко му е дала прошка. Връзката й с Лес стартира преди 16 години. Запознават се на вечеря, проведена от Башар Рахал.

Дълго време Диана се опасява да заживеят дружно. В последна сметка те се събират под един покрив и заживяват на пъпа на София, в постройка, строена през 30-те години на предишния век. Преди Лес актрисата имаше връзка с сътрудника си Борис Панкин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР