Диана Любенова е поредната българска знаменитост, която направи силни откровения

...
Диана Любенова е поредната българска знаменитост, която направи силни откровения
Коментари Харесай

Диана Любенова поведе битка с рака

Диана Любенова е следващата българска звезда , която направи мощни откровения за диагнозата рак, разбра HotArena .

Тази година актрисата и водеща на " Тази събота " и " Тази неделя " още веднъж е лице на акцията в поддръжка на онкоболните дами у нас. Тя снима специфична фотосесия за идеята и прикани всички да не подценяват профилактиката. 

" У нас към 4000 българки чуват диагнозата рак на гърдата. Тя е шокираща. Плашеща до гибел. Ракът на гърдата е незабележим! Прегледай се! Не го отлагай! ", написа Любенова. От ефира на предаването си оък ТВ звездата си разреши да направи някои персонални откровения. 

" Откакто станах майка постоянно вървя един път годишно на обзор за рак на гърдата. Жените би трябвало да го вършат даже два пъти годишно. Прегледът е неусетен, няма ужасно. За малко време можем да спасим себе си. Превенцията е най-важното, тъй като борбата с рака е тежка и сложна. От вас зависи живота ви, както вашият, по този начин и този на вашите близки. Ако могат всички дами да чуят това, че един обзор може да избави техния живот, в този момент е моментът да го създадат ", показа Любенова.

Припомняме, че другата известна ТВ водеща, която е мощно ангажирана с предварителната защита на ра на гърдата, е Нана Гладуиш. Самата тя към този момент два пъти минава през тежката борба. В последните 7 години диагнозата два пъти покоси лицето на " Съдебен спор ". Нана мина през няколко тежки интервенции, серия лъче и химиотерапии в Израел, където избра да се лекува. 

Неотдавна Гладуиш показа, че при нея заболяването е гентично заложена и даже в профил яйчниците си , като Анджелина Джоли, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР