Диана Габровска е първата официална порнозвезда в България! Голата кандидат-кметица от

...
Диана Габровска е първата официална порнозвезда в България!
Голата кандидат-кметица от
Коментари Харесай

Още една национална „гордост“! Диана Габровска се похвали: Аз съм първата БГ звезда във филм за възрастни

Диана Габровска е първата публична порнозвезда в България!



Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито публикувани голи фотоси преди локалния избор през октомври 2019-а неодобряваха явяването й на изборите и провокираха възторг в цялата страна, стартира кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред " България Днес " самата Диана и брачният партньор й Тони Габровски , с който дружно минават през всички компликации. Двамата взимат решението след голям брой предложения от разнообразни международни компании в порноиндустрията. Накрая се стопират на предложение от най-голямата гръцка компания за основаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде снимана първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са огромни, незнайните също, предизвикването - невероятно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и задължението е стихотворец.

 

 Мис Плеймейт става звезда в порноиндустрията

Мис Плеймейт става звезда в порноиндустрията

" Въпреки че пътувахме, отново претегляхме и обсъждахме дали да го вършим. Вечерта хапвахме в един прекрасен ресторант и споделих на Тони какъв брой доста се тормозя. Питахме се би трябвало ли да го създадем и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми споделиха, че в случай че не съм сигурна, въпреки и да сме стигнали към този момент там, можем да се откажем - вършим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко ", споделя пред " България Днес " победителката в състезанието " Мис Плеймейт ", която раздели първото място с друга еротична моделка.

И продължава: " Спахме час-два най-много в хотела след през целия ден пътуваме. На другия ден хората бяха извънредно удовлетворени от мен за това, което върша за първи път в живота си по работа. Защото всички хора го вършат у дома за наслаждение, а аз чисто и просто като работен ангажимент ".

 

 Със своите интимни партньорки

Със своите интимни партньорки

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни милувки в първокласна къща измежду домашна конюнктура. И Диана, и Тони са извънредно щастливи и удовлетворени от снимането на първите фрагменти.

" Чувствам се разчувствана и щастлива от това, което върша. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се пробва да диктува обществото. Категорично сме взели вярното решение, не съжаляваме ни минимум. С излизането на кино лентата стартирам да пиша история. Аз съм първата българка, която публично излиза с името си и декларира, че е порноактриса и желае да се занимава дълготрайно в промишлеността ", споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят голям брой от най-големите порнокомпании в света.

 

 Диана се развихря пред камерата

Диана се развихря пред камерата

Съпругът й също е удовлетворен и приема интимните подиуми на Габровска като работа.

" След първите фотоси и двамата бяхме безпределно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да схванат. Предпочитат да вършат същото, само че скритом и подмолно, само че не и по този метод. Радвам се доста! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана написа история. Първо е политически ангажирана, по-късно потегля по пътя на еротиката, а най-после става порноактриса. Докато при Чичолина е назад, започва с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, почнала по този метод ", споделя пред " България Днес " Тони Габровски.

 

 Първият филм +18 с Габровска излиза точно на изборите в неделя

Първият филм +18 с Габровска излиза точно на изборите в неделя

Какво и по какъв начин тъкмо се случва, ще стане ясно точно на изборите в неделя, когато филмът публично ще излезе в онлайн канала на най-голямата гръцка компания в порноиндустрията Sugarbabes.tv и платения ефирен канал.

" Явно по този начин ми е било писано - името ми да нашумява около изборите. Задължително ще дам своя глас, тъй като зависи от самите нас кого ще изберем да се гаври с нас. Защото те това вършат. Само гадни и долни политически ползи се въртят ", безапелационна е Диана.

Диана Габровска:  Искам сериозна   кариера в промишлеността



- Г-жо Габровска, мъчно ли взехте решението да влезете в порното?

- Беше доста мъчно. Замислихме се със брачна половинка ми Тони, че постоянно ще се върти етикетът " голата кандидат-кметица ". Обсъждахме за какво, откакто сме толкоз разкрепостени и двамата, да не го създадем. Казахме си - добре. Когато пристигна моментът да отпътуваме, дискутирахме плюсове и минуси още веднъж. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко у дома. Дори не бях събрала багажа. Още не бях изцяло сигурна. След като ми звънна и ми сподели - тръгваме, безусловно за 10 минути събраха багажа и потеглихме. Организирах близка другарка, която да гледа децата, само че на никого не споделих същинската причина за пътуването.

 Диана Габровска мина през политиката, еротиката и се вля в промишлеността за филми за възрастни

Диана Габровска мина през политиката, еротиката и се вля в промишлеността за филми за възрастни

 

- Как ще процедирате със синовете ви?

- Неизбежно е, децата би трябвало да знаят с какво се занимавам и какво върша. Трябва да го научат от нас, а не от улицата. За което ги приготвяме.

- Оттук нататък следва ли блестяща кариера в порното?

- Обмисляме снимане на още подиуми - с един мъж, с двама мъже - ще забележим до каква степен ще стигнем. Приемам това като работа. Искам съществено да се занимавам с тази промишленост. Имам профил в еротичния уебсайт Only fans, в който ще качвам доста фрагменти със наличие +18, които няма да могат да се видят на никое място другаде.

- Какъв хонорар получихте?

- Не мога да оповестя. Бих споделила единствено, че съм удовлетворена, а размерът зависи от самия артист до каква степен може да стигне.


Съпругът Тони Габровски: Включвам се и аз в сцените



- Тони, за какво решихте да приемете предлагането на Sugarbabes?

- Вследствие на случилото се и по подигравка на ориста навръх 2 октомври излиза първият филм. Съдбата си знае работата. Пробвахме да се почисти името на Диди, да се живее в България по естествен метод, само че не можеш да се отървеш от петното, което ти е лепнато. Пробваха да се подиграват на нас и децата ни. Да ни изкарват от кожата чрез синовете ни. Отбивахме ударите, само че офанзивите не спираха. Бяхме задоволително откровени с огромния ни наследник Тони, че вършим неща, които ще схванат по-късно. Трябва да го одобряват и да знаят. Да го научат от нас, а не от хората. От най-голямата гръцка компания в порноиндустрията ни насочиха предложение. Обмисляхме го доста съществено. Защото приемем ли, нямаше връщане обратно. Понеже сме доста широкоскроени и двамата, ние го приехме като работа. Ние сме артикул и го продаваме. И нямаме угризения да го създадем. Просто отиваш, вършиш си работата, ставаш и си заминаваш.

 Тони Габровски с Диана (вдясно) и гръцката порноактриса Ванеса Амадопулу

Тони Габровски с Диана (вдясно) и гръцката порноактриса Ванеса Амадопулу

 

- Лесно ли стиковахте детайлите към фотосите?

- Задължително мястото на фотоси трябваше да бъде отвън България, в която е неразрешено снимането и предлагането на подобен вид филми - парадоксално за Европейски Съюз, където е разрешено на всички места. Затова българките излизат в чужбина да снимат.

Без никакъв напън, с доста деликатен метод минава всичко. Дали ще бъдат лесбосцени, дали с един или двама мъже - ние преценяме параметрите. С Диди сме на правилото - в случай че вършим нещо, би трябвало да е както би трябвало. Решихме да стартираме с най-софт лесбосцената, в която взе участие и известна порноактриса от Гърция. Получила се е доста добре. Навсякъде бях и аз, с продуцентите говорехме и с мое познание се случваха нещата. Обмислям най-вероятно да се включа и аз, към този момент към момента не съм. Предстои.

- Кой беше най-емоционалният миг?

- Най-емоционално беше заминаването ни за Гърция. Станахме сутринта и знаехме, че би трябвало да го създадем. Хем искаш, хем знаеш, че ще даде жесток отзив. Седели сме два часа един против различен. Казвахме си - в случай че седим тук, нямаме развиване, не можеш да избягаш. Не по наше предпочитание някой ни хвърли на кучетата. Това рефлектира на децата, техни връстници им говореха за Диди. Изгониха ги от " Левски ", изкараха майка им платена жена. За такива неща очите и ушите на хората са отворени.

Седиш и си казваш - продължаваш напред в напълно друга посока. Диди ми сподели - каквото прецениш, виждаш какво се случва и каква тъга е. В последна сметка никой няма да ни нахрани децата и да им купува облекла и обувки. И го приехме. Тръгнахме в непозната страна да вършим нещо, което публично никоя българка не е споделила, че прави, с името си. Диана е първата. Много прочувствен миг.

- Ще последват ли и други девойки формалния път с името си, по който поема Диана?

- Най-вероятно. Сега доста девойки биха тръгнали по пътя и ще си кажат - щом Диана Габровска може, за какво да не го създадем и ние. Факт е, че по сложен метод намираме излаз от цялата бедност, която ни заобикаля отвред. Знаете ли, в Гърция хората ни споделят - тези актриси у нас са звезди. А в България е срамно и позорно. Такова ни е обществото. Много огромни порнокомпании евентуално ще желаят да снима за тях. Дали ще се местим да живеем зад граница - ще решим, както го почувстваме. Дотук се съобразявах с думата България, само че към този момент не, тъй като нищо не се случва тук.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР