Diamond Glow е новото име на Dermalinfusion – технология с

...
Diamond Glow е новото име на Dermalinfusion – технология с
Коментари Харесай

Diamond Glow - процедурата на Джей Ло за здрава и озарена кожа без Фотошоп

Diamond Glow е новото име на Dermalinfusion – технология с потвърдила се успеваемост, привлякла интереса на звезда от мащаба на Дженифър Лопес, за която лечението Diamond Glow е наложителен бюти обред преди всяка обществена изява . Американските актриси - близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън, също споделят, че това е обичаната им терапия преди всеки мотив, тъй като има мигновен и дългогодишен резултат.

Другата вест към Diamond Glow е, че през април тя бе отличена с премията за 2021 година Best Facial for medical offices на влиятелното американско козметично списание New Beauty . И то справедливо, тъй като е новаторска технология , която бързо регенерира и ремоделира кожата на лицето и тялото

. Diamond Glow eдновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата особено създадени, обогатени с мощни антиоксиданти витамини и скъпи хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки вид кожа, без да е нужен оздравителен интервал. Препоръчва се даже на бременни дами и кърмачки. Терапията е отличен избор както за лице – в това число деликатните зони на устните и очите, по този начин и за повредената от слънцето кожа в региона на шията и деколтето. Изключително ефикасна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за равнене на грубата и неравна кожа. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

Diamond Glow е усъвършенствана трифазова технология, при която всичко се случва по едно и също време – ексфолиране, екстракция и инфузия. Тя съчетава последно потомство дермабразио, което доста нежно и внимателно ексфолира кожата, отстранявайки мъртви кафези, бактерии и замърсявания. Микроциркулацията е усъвършенствана, кожата е почистена в дълбочина и тъкмо в този миг се вливат мощни антиоксиданти и скъпи нутриградиенти. Diamond Glow още веднъж по едно и също време изглажда линиите и бръчиците, подтиква производството на колаген, отстранява пигментацията и сухотата, заличава белези и резистентно акне . Терапията подкрепя изхвърлянето на токсините през лимфната система.
 БЕЗупречно БЕЗ грим  БЕЗупречно БЕЗ грим  БЕЗупречно БЕЗ грим  БЕЗупречно БЕЗ грим
Наред с това изборът от 7 специфични диамантени накрайника дава опция за самостоятелен метод по отношение на персоналните условия на кожата на всеки пациент – от сензитивна и акнетична до зряла, хиперпигментирана, обезводнена и повредена от слънцето кожа. Всеки накрайник е особено създаден, с цел да обезпечи прецизни изгоди за кожата при по едно и също време деяние. Diamond Glow отстранява времевите шпации сред ексфолирането и серумнaта инфузия за оптимална схватливост и задържане на резултата. Koжата е наситена и обогатена със серуми сега, когато е най-пропусклива. Екстракцията се прави с патентована затворена вакуумна система.

Предимствата, които пациентите виждат и усещат незабавно след процедурата са по-сияйно лъчение, омекотяване на фините линии и бръчките, стимулиране на обновяването на клетките . Резултатът е съживена, копринено гладка кожа.

Ефективността се дължи на широкоспектърните серуми, които са самостоятелни за всеки пациент. Всеки серум е преднаначен за друг кожен проблеми. Например серумът срещу пигментации е извънредно сполучлив за премахване на тъмни петна без да има страничните резултати, които крият избелващите артикули. Със системата Diamond Glow също по този начин може да се третира кератозис пиларис, което е по този начин наречената „ гъша кожа “ по ръцете и бедрата.

За по-добър резултат експертите препоръват от 4 до 6 процедури, които могат да се ползват ежеседмично.

 Радина Денкова Личен списък

Успешният български кожен лекар доктор Радина Денкова също е измежду феновете на технологията. „ Избрахме Diamond Glow поради опцията да действаме точно по отношение на избран проблем на кожата - без значение дали става дума за фини линии или интензивно акне “, споделя тя и споделя още:

„ Терапията се грижи за общия тонус на кожата, само че фокусът остава върху третирането на съответни признаци. Този фокус и опция за персонализация отличава Diamond Glow от всички останали апаратни фейшъл процедури и ѝ резервира място в дерматологичния клас лечения. “

Д-р Денкова отбелязва, че правилото на ексфолиация при технологията дава опция да бъдат третирани по-чувствителни и атопични кожи, а рискът от нежелани реакции е редуциран до най-малко , защото кожата не се третира с киселини. Като друго огромно преимущество кожният лекар показва финият диамантен накрайник, който разрешава отнасяне на дребни илитруднодостъпни зони като тези на устните или клепачите. По този метод при тях се предотвратява загубата на компактност и разтегливост.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР