Диагоналът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Учиков коментира успеха

...
Диагоналът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Учиков коментира успеха
Коментари Харесай

Ники Учиков: Реваншът ще е различен, Левски ще излезе с друга нагласа

Диагоналът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Учиков разяснява триумфа на бургазлии над против Левски в първия мач от 1/4-финалната плейофна фаза волейболната Суперлига. Бургазлии се постановиха с 3:0 гейма, а съгласно Учиков реваншът на 23 март ще е друг, а " сините " ще излязат с друга настройка.

" Може би главното бе, че бяхме доста добре в блок-защита. Там може би разколебахме нападението на Левски. На нас това ни носеше резултати, изключително в края на геймовете ни носеше резултат ", стартира Учиков пред DIEMA SPORT 2.

" Левски имат реализатори, справящи се доста добре с начален удар. С оглед на някои проблеми, които ние имаме на този детайл през днешния ден успяхме да се оправим добре, бяха малко обстановки, в които бяхме с неприятно посрещане тъй че в общи линии се справихме добре и на този детайл, който несъмнено не е най-силният ни ".

" От позиция на сервиса не ни бе най-хубавият мач. На другите детайли показахме положително лице. Има още какво да дадем. Мачът в София ще е друг, Левски играе мощно вкъщи си. Не мога да дам прогнози. Последният мач в София загубихме 2:3. Ще е забавно. Реваншът ще е друг и Левски ще излезе с друга настройка ".

" Вече няма кой знае какъв брой време за промени. Ще се стараем да чистим някои механически неточности, доколкото е допустимо. Надявам се, че ще съумяваме да ги почистим, да създадем тъй че в най-лошия случай това да не ни носи минуси. Мисля, че вървим в позитивна тенденция. Мисля, че ще се оправяме по-добре и по-добре ", приключи Учиков. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР