„Дговорът е публичен – собствеността се прехвърля с плащането. ЦИК

...
„Дговорът е публичен – собствеността се прехвърля с плащането. ЦИК
Коментари Харесай

Управителят на „Сиела норма“: Фирмата все още е собственик на машините за гласуване

„ Дговорът е обществен – собствеността се трансферира с заплащането. ЦИК признава, че не е платила. Очевидно е, че собствеността е наша. Надяваме се този спор да не се взема решение в съда “.

Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ шефът на „ Сиела Норма “ Веселин Тодоров по отношение на собствеността върху машините за гласоподаване.

Тодоров посочи, че точно по тази причина от компанията желаят наем за устройствата. Отговорността и рискът са за нас. Ако някоя машина се счупи, ние отговаряме, изясни той.

Според него софтуерът също е трансфериран на ЦИК и „ Сиела Норма “ има протоколи за това. Той подозира, че повода Избирателната комисия да не приема публично машините е, че Избирателната комисия не си заплаща наема за склада.

Тодоров разгласи още, че има джука спогодба на изборите 2 в 1 гласоподавателят да гласоподава с една карта. Предвидено е също на екрана първо да се появи алтернатива в кои избори ще взе участие. Ако гласоподавателят се откаже от президентския или парламентарния избор, след това няма да може да промени избора си, предизвести Тодоров. Това е значимо и се надяваме ЦИК да направи добра разяснителна акция, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР