Дейвид Уилкок: Цивилизациите на Вътрешната Земя ще се разкрият много

...
Дейвид Уилкок: Цивилизациите на Вътрешната Земя ще се разкрият много
Коментари Харесай

Д. Уилкок: „Цивилизациите на Вътрешната Земя ще се разкрият много скоро!“

Дейвид Уилкок: „ Цивилизациите на Вътрешната Земя ще се разкрият доста скоро! “ …В изявление за Coast to Coast AM откривателят Дейвид Уилкок твърди, че в границите на планетата живее Съюз от антични цивилизации.Тези антични цивилизации от дълго време назовават недрата на Земята „ собствен дом “ и са на път да се разкрият на света.Уилкок твърдо има вяра, че по време на дългата история на нашата планета доста напреднали цивилизации като Атлантите са минали в „ конспиративност “, с цел да оцелеят в безредните времена на повърхността.Той споделя:
“И в последна сметка те вземат решение да се открият в новото си подземно местообитание. “

 Подземният град Деринкую в Турция е античен под земята град на доста равнища, разпрострян се на дълбочина от почти 85 метра. Той е задоволително огромен, с цел да приюти 20 000 души дружно с техния добитък и храна
Подземният град Деринкую в Турция е античен под земята град на доста равнища, разпрострян се на дълбочина от почти 85 метра. Той е задоволително огромен, с цел да приюти 20 000 души дружно с техния добитък и хранаСъществуването на подземни тунели и проходи е предмет на спор от епохи. Древните цивилизации по света приказват за тези входове, водещи към цели нови царства, ситуирани надълбоко под повърхността на планетата.Изглежда античното човечество в Турция е пресъздало тези митове, като е построило огромни подземни градове, като Деринкую, който е най-големият, откриван в миналото покрай Кападокия в Турция.Уилкок има вяра, че държавното управление на Съединени американски щати е наясно с наличието на подземните цивилизации, заради тайните планове ориентирани към създаване на секрети подземни бази.В изявлението Уилкок споделя:„ Те копаят с тези тунелни машини и от време на време се озовават някъде, където не би трябвало да вървят, тъй като там са античните. “Четете още: Кори Гуд: „ Дори не подозирате! В Космоса се води огромна война! “Докато цитира свидетелството на контактьора Кори Гуд, Дейвид декларира, че напоследък слабата връзка сред вътрешните земни същества и тези, живеещи на повърхността, които са наясно за съществуването им, се е пропукала.Уилкок твърди:„ Този ​​военноиндустриален комплекс преди е работил с тези същества и е имал контракти с тях, а в този момент се пробва да ги убие. “Ето за какво, съгласно Уилкок, тези цивилизации на Вътрешната Земя са се събрали, с цел да реагират на огромната опасност и се обръщат към междузвездни създания с вярата да привлекат тяхната помощ в битката със силите, които се пробват да ги унищожат.Той декларира, че дълго чаканата среща сред двете групи най-сетне се е състояла и на Гуд е било разрешено да я следи.Дейвид споделя:„ Междузвездните същества вършат впечатляваща молба след срещата. Вътрешните земни създания са в потрес от нея … Те са помолени да ни се разкрият като част от разкриването.В случай, че подземните общества се съобразят с настояването, мисля, че ще открием, че подземните бази са доста по-обширни, в сравнение с си мислехме, и доста по-стари. “Дейвид Уилкок е професионален преподавател, режисьор и откривател на античните цивилизации, науката за съзнанието и новите парадигми на силата и материята.Той пренаписва цели клонове на науката и има нов роман за човешката история, който включва раси от високоразвити същества, с които споделяме земята и Космоса.Ще ни се разкрият ли „ античните подземни “?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР