Дейвид Лийтч, режисьорът на „Атомна блондинка“, „Джон Уик“ и „Дедпул

...
Дейвид Лийтч, режисьорът на „Атомна блондинка“, „Джон Уик“ и „Дедпул
Коментари Харесай

Стана ясно името на режисьора на филма по The Division

Дейвид Лийтч, режисьорът на „Атомна блондинка“, „Джон Уик“ и „Дедпул 2“ ще управлява работата по кино лентата по The Division, оповестиха публично Ubisoft на страниците на блога си.

„Включвайки Джесика Частейн и Джейк Джиленхол, The Division се развива в една версия на Ню Йорк, в която градът е покусен от пандемичен вирус, разпространяващ се посредством банкноти обменяни на всички места по време на Черния петък. С наближаването на Коледа и потапянето на града в безпорядък, група жители, подготвени по какъв начин да реагират при рецесии биват задействани, с цел да спасят града“, оповестяват Ubi. Самите Джиленхол, Частейн и Лийтч са измежду продуцентите на лентата, допълват от студиото.

С над 20 000 000 играещи, The Division е неоспорим триумф за Ubisoft, като неотдавна беше обявена и втората част на играта, която се чака с голям интерес. За последно към The Division беше издадено обновяване 1.8, което донесе със себе си нова „легендарна“ компликация, нови събития, разнообразни фиксове за дребни неточности и уголемение за Xbox One X.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР