Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му Виктория съжалява за поведението

...
Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му Виктория съжалява за поведението
Коментари Харесай

Бекъм: Виктория съжалява за поведението си на Световното през 2006 г.

Дейвид Бекъм показа, че брачната половинка му Виктория съжалява за държанието си като футболна брачна половинка, " което стигнало прекомерно надалеч " по време на Световното състезание по футбол през 2006 година в Германия, предава teenproblem.net.

Футболната звезда не счита, че е неприятно футболните съпруги да бъдат представяни по време на огромните футболни шампионати. Но той въпреки всичко слага под въпрос държанието им на шампионата през 2006 година По това време Виктория беше най-известната футболна брачна половинка в света.

Дейвид поразсъждава над това по какъв начин въздейства на футболистите това, че партньорките им участват на огромни шампионати. 48-годишният състезател споделя, че Вики е била една от първите, които са споделили: " Какво правех аз? Какво обличах аз? Защо бих направила това ", гледайки обратно във времето.

victoria beckham and cheryl cole supporting their spouses at the germany word cup, 2006
— 2000s (@2000sthetic)

Тогава Пош Спайс, дамата на Ашли Коул по това време - Черил и брачната половинка на Уейн Рууни - Колийн Рууни привлякоха вниманието в града Баден-Баден, когато се появиха по улиците с предизвикателни тоалети. Дамите даже бяха упрекнати за неприятното показване на британския отбор на шампионата.

Cheryl and Victoria Beckham in 2006
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР