Дейвид Бекъм предрече на Англия класиране на финала на световното.

...
Дейвид Бекъм предрече на Англия класиране на финала на световното.
Коментари Харесай

Бекъм вижда Англия на финал

Дейвид Бекъм предсказа на Англия класиране на финала на международното. Бившият капитан на тима уточни и противника в мача за купата – Аржентина, с който британците имат доста остарели сметки за споразумяване от предходни мондиали. „ Много съм благополучен, че започнахме шампионата с победа “, разяснява той от Китай, където е поканен да взе участие в рекламни събития. 43-годишната звезда има 115 мача за националния отбор и участия на три международни шампионати – през 1998, 2002 и 2006 година, само че най-хубавото му класиране е четвъртфинал.
„ Сега Англия разполага с млад тим с огромен капацитет, само че шампионатът е дълъг и сложен, а противниците са мощни. Да играем край е изцяло реалистично, а като противник в него виждам Аржентина, ще бъде доста забавен мач “, сподели Бекъм.

Междувременно британският селекционер Гарет Саутгейт си извади рамото при джогинг с гимнастика. Той излязъл да тренира в свободния за играчите следобяд. Въпреки травмата, треньорът прояви английско възприятие за комизъм: „ Бях пуснал целия си щаб в отмора, а самичък сътворих работа на лекарите. Предпочитам аз да се наранявам, а не играчите. “

Без комизъм, а със примамка и ненавист Диего Марадона атакува две от звездите на международното, една от които му е някогашен шурей. На мушката на великия аржентинец попаднаха испанецът Серхио Рамос и сънародникът му Серхио Агуеро, който бе женен на дребната му щерка Джанина и е татко на внука му. „ Серхио Рамос не е огромен бранител. Не е правилно. Голям бранител е Диего Годин от „ Атлетико “, съобщи Марадона. А за Агуеро сподели, че няма място в титулярния състав на Аржентина. „ Напред би трябвало да играят Павон и Игуаин. Имаме потребност от човек, който е мощен с глава. Моят внук иска ми се сърди да чуе, че мястото на татко му Агуеро е на пейката “, добави Марадона.
Световният първенец от 1986 година гневно разкритикува селекционера Хорхе Сампаоли след равенството 1:1 против Исландия в първия мач. Марадона го посъветва въобще да не се завръща в Аржентина, в случай че не успее да стегне тима и да стигне до край.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР