Действията на криминалистите са реализирани вчера в рамките на провеждащата

...
Действията на криминалистите са реализирани вчера в рамките на провеждащата
Коментари Харесай

В Силистра задържаха 24-годишен при операция срещу престъпленията, свързани с наркотици

Действията на криминалистите са осъществени през вчерашния ден в границите на провеждащата се профилирана полицейска интервенция против закононарушенията, свързани с опиати. В хода на акцията към 14:30 часа в Дулово бил засечен 30-годишен прочут на криминалистите мъж. При осъществения персонален обиск във вътрешен джоб на дрехата му били открити 0.51 грама канабис, разпознат с полеви наркотест.

Продължавайки следствието, криминалистите се насочили към 24-годишен силистренец, съпричастен по случая. При претърсвания в дома му в регионалния град, както и в друго жилище, до което имал достъп, били открити и конфискувани 16.2 грама канабис, две електронни везни, както и сумата от 3500 лева, за чийто генезис безработният мъж нямал пояснение.

Мъжът, който е прочут на полицията, е арестуван ареста на Районното ръководство за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане по член чл.354 а, алинея 3, т.1 от Наказателния кодекс. Разследването на случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Силистра.

Това е следващата сполучлива акция на криминалистите от ОДМВР-Силистра против закононарушенията, свързани с опиати, откакто преди ден други петима мъже бяха открити и арестувани с дрога.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР