Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, но и Европа. На

...
Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, но и Европа. На
Коментари Харесай

Румен Петков: Действията на Джамбазки позорят България и Европа

Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, само че и Европа. На Вътрешна македонска революционна организация всякакво по мярка закононарушение им е разрешено, Джамбазки няма мъжка чест, с цел да си подаде оставката. Това сподели пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и напомни, че още на идващия ден след събитията към гражданския митинг пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, Политическа партия АБВ изиска оставката на Ангел Джамбазки.

От дейностите на българската прокуратура обаче изводът е, че няма да проверява хулиганската демонстрация на евродепутата, разяснява Петков и настоя обвиняването по най-бързия метод да завърши със събирането на сведения.

Петър Недевски, едно от лицата в националните митинги, който също като Румен Петков е свидетелствал по тематиката в прокуратурата, разяснява бавните дейности на обвиняването по случая.

„ Силно се надяваме да се стигне до съд. Петър Кърджилов си разреши да полее с чаша с вода една стара дама на „ Орлов мост “. Той към този момент е получил призовка за съд. А при Джамбазки се получава проточване. Двоен критерий ли се ползва? Джамбазки, в случай че има малко мъжка чест и достолепие, да се откаже от имунитета си и да изчака процесуалните дейности “.

Отец Дионисий добави, че в този 201-ви първи ден на неодобрение против държавното управление и желаната оставка на прокурора Гешев става извънредно значима. Според него Вътрешна македонска революционна организация, като сътрудник на ръководещата партия ГЕРБ, се употребява със особено отношение.

„ Фалшифицирани са и кръщелни свидетелства. По тези сигнали прокуратурата не реагира. Една от дамите, които посещават митинга, е с оглушаване, в резултат на хвърлените пиротехнически средства от страна на Джамбазки. Държа да отбележа, че за нас е неприемливо човек, който ни съставлява в Екологичен потенциал, да си разрешава да вади маркуч от прозорец, да залива спокойно протестиращи и останалите от прозорците на Вътрешна македонска революционна организация. Настояваме прокуратурата час по-скоро да даде спомагателен ход на нещата, тъй като единствено събирането на сведения не води нищо. Аз дадох своите сведения пред прокуратурата. Освен за снемане на имунитета, аз упорствам и за оставката му като евродепутат “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР