Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, но и Европа. На

...
Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, но и Европа. На
Коментари Харесай

Румен Петков: Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, но и Европа

Действията на евродепутата Джамбазки позорят България, само че и Европа. На Вътрешна македонска революционна организация всякакво по мярка закононарушение им е разрешено, Джамбазки няма мъжка чест, с цел да си подаде оставката. Това сподели пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и напомни, че още на идващия ден след събитията към гражданския митинг пред централата на Вътрешна македонска революционна организация, Политическа партия АБВ изиска оставката на Ангел Джамбазки .
От дейностите на българската прокуратура обаче изводът е, че няма да проверява хулиганската демонстрация на евродепутата, разяснява Петков и настоя обвиняването по най-бързи метод да завърши със събирането на сведения.
Петър Недевски, едно от лицата в националните митинги, който също като Румен Петков е свидетелствал по тематиката в прокуратурата, разяснява бавните дейности на обвиняването по случая.
„ Силно се надяваме да се стигне до съд. Петър Кърджилов си разреши да полее с чаша с вода една стара дама на „ Орлов мост “. Той към този момент е получил призовка за съд. А при Джамбазки се получава проточване. Двоен критерий ли се ползва? Джамбазки, в случай че има малко мъжка чест и достолепие, да се откаже от имунитета си и да изчака процесуалните дейности “.

Отец Дионисий добави, че в този 201-ви първи ден на неодобрение против държавното управление и желаната оставка на прокурора Гешев става извънредно значима. Според него Вътрешна македонска революционна организация, като сътрудник на ръководещата партия ГЕРБ, се употребява със особено отношение.
„ Фалшифицирани са и кръщелни свидетелства. По тези сигнали прокуратурата не реагира. Една от дамите, които посещават митинга, е с оглушаване, в резултат на хвърлените пиротехнически средства от страна на Джамбазки. Държа да отбележа, че за нас е неприемливо човек, който ни съставлява в Екологичен потенциал, да си разрешава да вади маркуч от прозорец, да залива спокойно протестиращи и останалите от прозорците на Вътрешна македонска революционна организация. Настояваме прокуратурата час по-скоро да даде спомагателен ход на нещата, тъй като единствено събирането на сведения не води нищо. Аз дадох своите сведения пред прокуратурата. Освен за снемане на имунитета, аз упорствам и за оставката му като евродепутат “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР