Действащият председател на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа,

...
Действащият председател на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа,
Коментари Харесай

Външният министър на Австрия посече мюсюлманите в страната си, ето как

Действащият ръководител на Организацията за сигурност и съдействие в Европа, министърът на външните работи на Австрия Себастиян Курц се разгласи за затварянето на профилираните предучилищни институции за децата на мюсюлманските фамилии. Това оповестяват локални медии. " Детските градини би трябвало да приготвят децата за учебно заведение, с цел да могат те да приказват немски език, само че по този начин наричаните мюсюлмански детски градини се отличават по етнически и езиков принцип. Те не са ни нужни. Мюсюлмански детски градини при нас не би трябвало да има”, сподели Курц.

Външният министър на Австрия съобщи това в тирада пред спорен клуб, отдаден на проблемите с бежанците и имигрантската рецесия в Европа. Курц също акцентира, че сходни мюсюлмански детски градини в езиков о културен проект изолират от главното общество, само че все пак желаят да получават финансиране за сметка на австрийските данъкоплатци.

Курц, който е ръководител на консервативната Австрийска национална партия, инициира провеждането на предварителни парламентарни избори, които ще се състоят на 15 ноември.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР