Дейна Уайт сподели, че Хабиб Нурмагомедов е готов да се

...
Дейна Уайт сподели, че Хабиб Нурмагомедов е готов да се
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Хабиб е готов да се завърне, но има условие

Дейна Уайт показа, че Хабиб Нурмагомедов е подготвен да се завърне в UFC. Преди няколко дни двамата се срещнаха в Абу Даби и зад затворени порти обсъждаха бъдещето на непобедения първенец. Президента на UFC разкри, че Хабиб Нурмагомедов ще гледа UFC 257 този уикенд и от представянето на бойците зависи неговото завръщане. " The Eagle " желае да види нещо особено от Макгрегър, Поарие, Чандлър и Хукър.

Нурмагомедов желае да му покажат представление, което да го стимулира, с цел да се бие с този, който се показа най-добре. В края на предходната година първенеца от Дагестан разгласи, че се отдръпва от ММА, откакто отбрани купата си с победа над Джъстин Гейджи.

Хабиб сподели, че заречен на майка си да спре и няма по какъв начин да наруши обещанието и мъжката си дума. В последните месеци той не спря да приказва, че няма да се връща, само че очевидно се е обърнал на 180 градуса.

Ето какво показа Уайт след тяхната среща:

" Хабиб ми сподели, че е постигнал всичко, което си е сложил като цел. Той счита, че Чарлз Оливейра се е справил доста добре против Тони Фъргюсън. Този уикенд имаме две борби в лека категория сред Макгрегър - Поарие и Чандлър - Хукър. Нурмагомедов ми сподели, че ще гледа тези борби. Той показа, че в никакъв случай няма да задържа развиването в категорията. Хабиб желае да види нещо особено в тези две борби, което да го накара да се завърне.

Имаме две борби в лека категория и в случай че се случи нещо особено, тогава Хабиб ще се бие с този, който го е направил. Хабиб е най-хубавият сега. Най-доброто му показване беше това против Гейджи. Той имаше потребност от повече време, с цел да си почине. Ако момчетата този уикенд създадат това, което считам, че ще създадат, тогава Хабиб може да се бие с тях. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР