Дейна Уайт сложи точка на сагата между Хабиб Нурмагомедов и

...
Дейна Уайт сложи точка на сагата между Хабиб Нурмагомедов и
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Хабиб и Сен Пиер нямат интерес за битка

Дейна Уайт постави точка на сагата сред Хабиб Нурмагомедов и Джордж Сен Пиер. В последните няколко години слуховете за борба сред тях не спираха, откакто " The Eagle " го провокира. Двамата преговаряха за борба в лека категория, само че от UFC не им дадоха зелена светлина. Това разгневи Сен Пиер и той разгласи, че се отдръпва от ММА преди 2 години.

Тази година " Rush " ще стане на 40 години, а Нурмагомедов също разгласи, че стопира със спорта. Дейна Уайт обаче не стопира да го убеждава да се бие и непобеденият войник е загатнал, че може да се завърне.

Той обаче щял се бие в лека категория и към този момент няма интерес към Сен Пиер, който също нямал интерес. Ето какво още сподели Уайт по тематиката за борба сред Хабиб и Сен Пиер:

" Няма да има борба сред Хабиб Нурмагомедов и Джордж Сен Пиер. " GSP " по този начин и не се появи. Хабиб няма интерес към тази борба. От това, което чух през днешния ден, Сен Пиер също няма интерес. Това демонстрира, че всичко към борба сред тях е завършило. Хабиб ще бъде в ъгъла на своя братовчед в сряда и по-късно напуща Абу Даби. Аз ще се прибера във Вегас в неделя. Двамата ще се забележим още веднъж в Лас Вегас. Той ми сподели, че няма да задържа развиването в категорията. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР