Дейна Уайтразкри, че е уволнил легендитеАлистър Овърийми Жуниор дос Сантос,

Дейна Уайтразкри, че е уволнил легендитеАлистър Овърийми Жуниор дос Сантос, ...

Дейна Уайт: Уволнихме Овърийм и дос Сантос заради годините им

Дейна Уайтразкри, че е уволнил легендитеАлистър Овърийми Жуниор дос Сантос, защото вече са стари. Преди няколко дни UFC обновиха своята ранглиста, а Овърийм и дос Сантос вече не присъстваха в нея, което беше показателно.

И двамата бойци даваха всичко от себе си в клетката на най-голямата ММА организация. По едно десетилетие Овърийм и дос Сантос изкараха в UFC. Жуниор успя да стане шампион при тях, но за съжаление Овърийм не го постигна.

За първи път пред медиите Уайт реши да коментира раздялата и сподели следното:

"Нищо не се е случило зад завесите. Овърийм и дос Сантос имаха невероятни кариери при нас. Хората биват уволнявани всяка седмица. Мисля, че е разбираемо уволнението на двамата. Вижте какво направиха в последно време, както и годините им.

Ако погледнете и всичко, което се случва, тогава ще видите, че е разбираемо. Няма негативи и това е част от спорта. Разделихме се приятелски. Обичаме Овърийм и същото беше с дос Сантос. Само невероятни неща мога да ви кажа за тях.

Овърийм никога не отказа битка и беше готов да се бие с всеки. Жуниор от своя страна е един от най-добрите хора на света. Годините обаче се натрупват за всички нас. Говоря ви колко добри са и не ги критикувам. Всички обаче остаряваме. Всяка седмица уволняваме хора."

mma.bg

Източник: sportal.bg