Деветгодишната дъщеря на бившия мениджър на Барселона Луис Енрике е

...
Деветгодишната дъщеря на бившия мениджър на Барселона Луис Енрике е
Коментари Харесай

Почина дъщерята на бившия мениджър на Барселона Луис Енрике

Деветгодишната щерка на някогашния управител на Барселона Луис Енрике е умряла след битка с рака.

49-годишният Енрике удостовери гибелта на щерка си Ксана заявявайки, че се е борила с остеосаркома - или рак на костите - в продължение на " пет интензивни месеца ".

В пост в нейна памет, оповестен в Туитър, той написа: „ Ще ни липсваш доста, само че ще те помним всеки ден от живота ни, с вярата, че в бъдеще ще се срещнем още веднъж. Ще бъдеш звездата, която води нашето семейство. Почивай скъпа Xana. “

Енрике, който през юни напусна като управител на Испания, благодари на тези, които през последните месеци изпратиха положителни пожелания за тяхната „ поверителност и схващане “. Той също изрече благодарността си и на медицинския екип, който лекува щерка му „ за тяхната безрезервност и отношение “.

Испанският министър председател Педро Санчес беше измежду тези, които уважиха паметта на Ксана. Той написа в Туитър: „ Няма думи, които да са равнозначни на тази болежка “.

Бившият клуб на Енрике Барселона съобщи, че изрича „ цялото си състрадание “. Лионел Меси сподели: " Ние сме с вас... цялата мощ на света. "

Нападателят на Барселона Луис Суарес написа в Туитър: „ Миг на огромна болежка и горест. Почивай в мир, дребна Ксана. “

Вратарят на Испания и Манчестър Юнайтед Давид де Геа съобщи, че е " безгласен ", а испанският първенец по тенис Рафаел Надал сподели, че " не може да си показа болката на фамилията ".

Енрике, който е играл за Реал Мадрид и Барселона по време на футболната си кариера, се отдръпна като управител на Испания през юни след 11 месеца на поста. Тогава Испанската футболна федерация съобщи, че Енрике е напуснал по персонални аргументи.

Енрике благодари на чиновниците на федерацията " за вярата, която ми демонстрираха, и за разбирането на обстановката ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР