Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет

...
Деветдесет и шест годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет
Коментари Харесай

96-годишният съпруг на британската кралица се възстановява след операция

Деветдесет и шест годишният принц Филип, брачен партньор на кралица Елизабет Втора, се възвръща задоволително бързо в болничното заведение след осъществената интервенция по промяна на тазобедрената става. Това заяви през днешния ден Бъкингамският замък, представен от информационните организации.

 Принц Филип Принц Филип © Българска телеграфна агенция
Филип, който носи купата херцог на Единбург, постъпи във вторник в болничното заведение " Крал Едуард VII " в Лондон, която по предписание се употребява от членовете на кралския двор. " Херцогът на Единбург мина сполучлива интервенция за промяна на тазобедрената става. Той се възвръща задоволително на този ранен стадий ", са споделя в известието на дворцовата канцелария. Пациентът ще остане в болничното заведение още няколко дни. " Той се усеща комфортно и е в положително въодушевление ", прибавиха от двореца.

Принцът се отдръпна през август от публични прояви, като се пошегува, че не е в положение " да стои прав повече ". Той не придружи 91-годишната си брачна половинка на църковна работа предишния четвъртък заради проблеми с тазобедрената става. Филип пропусна и неделната работа за Възкресение в църквата " Свети Георги " в Уиндзор, която по традиция се посещава от кралското семейство. Внукът му принц Хари и американката Меган Маркъл ще сключат брак идващия месец точно в тази черква в западен Лондон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР