Девета седмица, изпълнена с приключения и надпревара с времето очаква

...
Девета седмица, изпълнена с приключения и надпревара с времето очаква
Коментари Харесай

Спиращи дъха трилъри и взривоопасни екшъни в деветата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Девета седмица, изпълнена с завършения и конкуренция с времето чака феновете в седмия сезон на. Кампанията на KINO NOVA още веднъж предлага многообразие от филми, a киноманите сами могат да изберат коя лента да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния уебсайт:.

Взривоопасна премиера е първото предложение в предпоследната седмица на трансформиралата се в емблематична акция „ Великият понеделник “. В екшън-трилъра „ Пробив “ актрисата Нуми Рапас се превъплъщава в един от най-хубавите сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, която се впуска в напрегната конкуренция с времето и играта на котка и мишка сред Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ6. Агент Алис Расин има тежката задача да предотврати смъртоносна биологична офанзива против жителите на Лондон.
 Пробив NOVA
Киноманите ще могат да дадат своя глас и за „ Хотел Артемида “ , който може да се похвали със страхотна визуализация, трогателен сюжет и ненадмината актьорска игра в лицето на Джоди Фостър, Стърлинг Браун, София Бутела и Джеф Голдблум. Филмът споделя историята на загадка болница, лекуваща нарушители, позиционирана в хотел на име „ Артемида “. Една нощ в нея идва именитият под земята необут Ниагара, който се нуждае от неотложно лекуване след опит за нападение.
 Хотел Артемида NOVA-->
Смразяващият „ Сейф “ е третата лента, която ще се бори за любовта на тайните сътрудници на KINO NOVA. В нея холивудската звезда Джейсън Стейтъм влиза в ролята на бореца Люк Райт, който става несъзнателен очевидец на гонене, в което вземат участие мафиоти и 12-годишно момиче. Люк оказва помощ на детето и схваща, че то има невероятна математическа заложба и скъп номеричен код, за който доста хора са подготвени да убиват.
 Сейф NOVA
Жан Рено се трансформира във френския служител на реда с груби похвати Юбер в четвъртия филм за седмицата – „ Уасаби “. След като е заставен от началника си да излезе в отпуск два месеца, той се връща в Япония, където е работил преди 19 години. Там би трябвало да уреди наследството на приятелката си, изчезнала скоро след брака им без диря и среща щерка си, за чието раждане даже не е подозирал. Какво следва след срещата им?

Последният филм в селекцията за седмицата във е приключенският екшън “ Планината на вещиците “, който споделя невероятните завършения на две деца извънземни, надарени с паранормални качества. В търсене на своя загубен галактически транспортен съд, те се оказват въвлечени в премеждие с водача на такси Джак Бруно (Дуейн Джонсън-Скалата) и експерта по НЛО доктор Алекс Фрийдман (Карла Гуджино). Феновете могат да избират своя любимец и на, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 26 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.
 Планината на вещиците NOVA
" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР