Девет сни след изчезването на 25-годишния Емил Боев, брат му

...
Девет сни след изчезването на 25-годишния Емил Боев, брат му
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил Боев обяви 100 хил. лв награда за намирането му

Девет сни след изгубването на 25-годишния Емил Боев, брат му разгласи парична премия в размер на 100 хиляди лева за този, който го откри и върне жив.

Мартин Боев счита, че брат му може да е отвлечен или да се намира някъде в Перник, където не може да бъде открит.

" Затова взех решение персонално да дам 100 хиляди лева на индивида, който откри и върне Емил жив или откри задоволително доказателство, посредством което ние да го върнем жив ", съобщи той във видео, качено в профила му във Фейсбук.

Емил изчезна на 28 януари по време на кукерския фестивал “Сурва ” в Перник. В себе си няма мобилен телефон, а автомобилът му е бил отключен. Oттогава никой няма контакт с него и той е разгласен за търсене. За последно се е чул с майка си часове преди да замине от София за събитието.

В издирвателната интервенция се включиха и доброволци, които предходната седмица смениха тактиката и започнаха да търсят младия мъж в Перник вместо в покрайнините му.

Емил е скейт инструктор и живее в София. Семейството му приканват всички да разпространят видеото в обществените мрежи, с цел да може информацията да доближи до " индивида, до който би трябвало ".

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР