Deutsche Post пуска специална марка по случай рождения ден на Дейвид Бауи

...
Германският пощенски концерн Deutsche Post обяви, че пуска специална емисия
Коментари Харесай

Германският пощенски концерн Deutsche Post обяви, че пуска специална емисия пощенска марка по случай 75-годишнината от раждането на британския музикант Дейвид Бауи.

Както съобщи в Бон говорител на концерна, пощенската марка ще струва 85 цента и ще бъде пусната в продажба на 3 януари. На нея ще бъде отпечатана снимка на Бауи с китарата си от 1984 г. Освен това от 7 януари ще могат да бъдат получени два специални комплекта със снимки на известния музикант, които ще бъдат в ограничен тираж – по 5 000 бройки всеки.

Британският певец и автор на песни Дейвид Бауи почина на 10 януари 2016 г. на 69-годишна възраст след продължително боледуване. По време на кариерата си той е продал над 136 милиона записи и е сред десетте най-успешни изпълнители в историята на популярната музика във Великобритания. През 2004 г. Списанието „Ролинг Стоун“ класира Бауи на 39-о място сред „100-те най-велики рок изпълнители на всички времена“ и на 23-то място сред „100-те най-велики вокалисти на всички времена“. /БГНЕС

Бон / Германия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР