Детските филми са не само средство за печелене на няколко

...
Детските филми са не само средство за печелене на няколко
Коментари Харесай

Любимият анимационен герой на детето ви разкрива характера му

Детските филми са освен средство за печелене на няколко минутки за майката, задържане на детето на едно място, привличане на вниманието му и наслаждение за малчуганите. Те възпитават и развиват прочувствената просветеност на децата, държание, което детето възприема и следва.

Това е и повода да бъдете деликатни в избора си на анимации, които да покажете на детето, защото и с тяхна помощ образувате личността му. А изборът на обичани анимационни герои разкрива черти от характера на най-малките, които е допустимо да са останали скрити за вас, демонстрират светоусещане и държание, с което детето се асоциира.
Приказни герои " оживяват " в Асеновград
Специална зала в Градска библиотека " Паисий Хилендарски " в Асеновград " споделя " приказки на дребни и огромни. Деца посещават изрисуванат...

Какво е детето ви, в случай че харесва:

Пепеляшка

Вярата в справедливостта е ярка линия от характера на детето ви, в случай че му подхожда историята за Пепеляшка и по какъв начин тя справедливо получава принца. Децата, чиито обичан анимационен воин е Пепеляшка, имат мощно развито възприятие за правдивост, религия, че всичко ще се случи, както би трябвало и както желаят, в случай че са положителни и търпеливи. Тези деца не се отхвърлят от пъзела си, когато немогат да намерят мястото на парче от него. Те са способни да се сърдят и усещат потиснати, в случай че ги обвините незаслужено, че са изцапали, а виновността не е тяхна. Следват пътя си безотказно и доближават до задачата си, не с тракане с крайник и не с рев, а търпеливо и трудейки се.

Алиса

Приказната героиня от Алиса в страната на чудесата е обичана на деца, вярващи в магията, в съществуването на баснословен свят отвън действителността. Фантазията им е добре развита, креативен настроени са и сивият делник и практичността не е това, което тласка развиването им. Дайте шир на фантазията им и ги освободете от оковите на би трябвало и не би трябвало.
Тайната омраза сред братя Грим
Всеки от нас е израснал и познава приказките на братя Грим. И всички знаят имената на двамата световноизвестни писатели Грим - Якоб и В...

Бел

Бел от Красавицата и звяра е обичана на деца, които макар скромната си възраст, осъзнават, че същински красивото е невидимо за очите и се усеща със сърцето. От тези деца ще израснат персони, уважаващи разликите и търсещи положителното сърце, а не красивото лице. Децата, чиито обичан воин е Бел, имат вяра, че всичко ще се случи по най-хубавия метод, оптимисти са и не са тревожни, порастват умерено и давайки обичта си на всички към тях.

Бандити

Децата, харесващи анимационни филми с герои бандити, не са нападателни за разлика от общоприетото мислене. Те не се асоциират с неприятния воин, а с положителното, което побеждава най-после. Считат, че силата е значима, с цел да пазят хората, които обичат, а не с цел да я употребяват по принцип. И въпреки всичко внимавайте с детските филми с повече борби и експанзия, позволявайте ги по-рядко от останалите.

Батман, Жената Котка или Костенурките Нинджа
Зловещата легенда, на която е основана приказката " Красавицата и Звяра "
Поколения деца по целия свят обожават приказката " Красавицата и Звяра ". За известността ѝ способства анимацията на Disney от 1991 година,...

Изборът на сходни герои, спасяващи света и другите, разкриват дете, което е готово да се бори за положителното, за справедливостта, да оказва помощ на хората. Подобни деца ще успокоят приятелчето си, когато то плаче, ще оказват помощ на баба с торбата и на мама в кухнята. Те виждат себе си като герои на света и са подготвени да правят положително и да се грижат за другите.

Мечо Пух

В детето, харесващо Мечо Пух или Малкият принц, живее мъдрец, човек с богата психика и скрита заложба. То вижда света от разнообразни ъгли, мисли „ отвън кутията “, ексцентрично, а духът му се нуждае от доста шир, с цел да се рее свободно и да реализира всички тези велики неща, които са му предначертани.

Попитайте детето си за какво обича съответния герои – тъй като е хубав, самоуверен, мощен, добър или? Това ще ви помогне да разкриете тези пластове от характера му, които са под повърхността, и да го опознаете по-добре.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР