Детски площадки, зеленина и пейки пред всеки вход – тези

...
Детски площадки, зеленина и пейки пред всеки вход – тези
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на район „Източен“ в Пловдив Иван Стоянов се срещна с жители на кв. „Изгрев“

Детски площадки, зеленина и пейки пред всеки вход – тези акценти от предизборната си стратегия претендентът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Източен “ Иван Стоянов посочи при срещата си с живеещите на ул. „ Преспа “ в квартал „ Изгрев “.

„ В 6-те огромни жилищни блока живеят повече хора, в сравнение с в един дребен град, длъжни сме да им осигурим по-добри условия. Като излязат от входа, желая да се озоват в паркова среда с съвременна и безвредна площадка за игра на децата, с приветливи и комфортни места за отдих на възрастните “, разяснява Стоянов. Той планува и построяването на два нови парка, по-големият от които да е на ул. „ Удроу Уилсън “, зад блоковете на „ Преспа “, а другият – на ул. „ Жеравна “.

След премахването на металните гаражи жителите на квартала се тормозят за сигурността на колите си, само че кандидат-кметът има решение и за този проблем – създаване на охранителен общински паркинг. Същевременно ще работи за облагородяването на всички междублокови пространства с оформяне на паркоместа, като зелените площи няма да бъдат засягани, а в противен случай – ще се развиват.

Заедно с Иван Стоянов с жителите разговаряха претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев. На локалните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР