Детска градина №4 Калинка в Монтана отвори врати след основен

...
Детска градина №4 Калинка в Монтана отвори врати след основен
Коментари Харесай

Детска градина в Монтана претърпя пълна промяна

Детска градина №4 „ Калинка ” в Монтана отвори порти след главен ремонт, а смяната на забавачката бе отпразнувана от преподаватели, родители, деца и публични посетители.

Отец Николай от храм „ Св. Св. Кирил и Методий ” освети постройката, актуализирана по план на община Монтана, финансиран по оперативна стратегия „ Региони в напредък ”.

„ 2500 деца от четири учебни заведения и две детски градини влизат в напълно изменени здания за новата образователна година. Това са учениците от ІІІ и ІV Основно учебно заведение, Природо-математическата гимназия, Гимназията за преподаване на непознати езици и малчуганите от детските градини №4 „ Калинка ” и №7 „ Приказен свят ”, съобщи на тържеството кметът на Монтана Златко Живков.

Обновяването на образователните завeдения е най-мащабният план за поправки на просветителна инфраструктура в Монтана, а общата стойност на инвестицията е 8 674 000 лв.. Градоначалникът Живков изрази убеждението си, че всички здания на учебни заведения и детски градини в Монтана поредно ще бъдат актуализирани по-същия метод.
 remont-dg_kalinka_montana3  remont-dg_kalinka_montana2  remont-dg_kalinka_montana1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР