Детска футболна академия за развитие на малки таланти създава Пловдивски

...
Детска футболна академия за развитие на малки таланти създава Пловдивски
Коментари Харесай

Пловдивският университет създава детска футболна академия

Детска футболна академия за развиване на дребни гении основава Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “. Тя започва с образование на деца родени 2009 и 2010 година, като към момента има свободни места и приемът за набиране на искащи продължава.

Първите тренировки ще се проведат на 24 март - събота, от 11 часа на новата спортна база на университета. Те ще бъдат водени от висококвалифицирани треньори и известни футболни персони като футболистът с най-вече присъединяване в елита – Марин Бакалов, който има 459 мача, както и актуалният ментор на Марица Пловдив – Стоян Димитров, който е и академични учител по футбол.

Идеята за основаване на Детска футболна академия е на декана на Спортния факултет на Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “ проф. доктор Веселин Маргаритов.

Благодарение на него неотдавна бе учреден нов академични състезателен клуб, в който професорът има упоритости да се работи единствено със модерни методики на образование и тренировки по европейски стандарти, въз основата на профилирана научна основа, оповестява "Темпо Нюз ".

Заниманията с децата ще се организират от висококвалифицирани и стимулирани експерти. Тренировките ще бъдат съобразени с учебния график на децата, което ще даде опция и на техните родители за персонално време, което да прекарат без терзание за своето дете.

Идеята е в Детската футболна академия на ПУ да се употребяват и някои от актуалните методики на работа в огромните детско-юношески школи в Европа, съчетани с науката.

За повече детайлности: 0888 401833
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР