Децата са най-голямото щастие на света. Винаги обаче смятаме, че

...
Децата са най-голямото щастие на света. Винаги обаче смятаме, че
Коментари Харесай

3-те зодии с новина БЕБЕ до края на годината

Децата са най-голямото благополучие на света. Винаги обаче считаме, че към момента не ни е пристигнало времето да станем родители. Понякога хубавите вести идват изненадващо, а ето кои са зодиите, които ще научат, че ще стават родители до края на 2021 година.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците постоянно са си мечтали за огромно, щастливо и сплотено семейство. Обаче все не им е достигало храброст за огромните крачки в живота. Трудно се доверяват, мъчно дават сърцето си и още по-трудно биха се осмелили да станат родители. Едно е ясно обаче, човек в никакъв случай не е изцяло подготвен за тази крачка, по тази причина Съдбата си знае работата. Ще им подари най-хубавият подарък и още през есента ще научат, че ще стават родители. Щастливото събитие ще ги промени напълно, ще ги накарат да заобичат половинката си още повече и ще схванат, че са с верния сътрудник в живота. Най-интересното е, че е доста евентуално зодия Близнаци... в действителност да се окаже, че чакат близнаци - две момиченца! Стискаме палци, бъдете щастливи.

ЛЪВ: Лъвовете нямат време за губене, тъй като към този момент напредват с възрастта и всички към тях се радват на здрави, огромни и щастливи фамилии. Някои Лъвове имат проблеми с това да имат дете, само че желанието и молбите към Господ най-сетне ще бъдат чути. В последните дни на 2021 година, тъкмо към Коледа, ще научат щастливата вест, че ще стават родители. Ще бъдат толкоз щастливи, че всеки ден ще благодарят на Съдбата за шанса си. Ще имат лека бременност, всичко ще мине по допустимо най-хубавия метод и любовта с колегата им ще стане още по-силна и от преди.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите могат да бъдат чудесни родители. Те постоянно мислят първо за другите и след това за себе си. Всеотдайни са, грижовни са, спокойни са и са доста благи с всички към себе си. Съвсем скоро, още в края на лятото, ще научат доста вълнуващата вест, че ще стават родилите. Щастливото събитие ще ги завари на морето, тъкмо когато са най-отпуснати, щастливи и не мислят за нищо друго. Ще могат да се насладят на почивката си с една невероятна вест и да се отдадат на времето с половинката си. Възможно е и тези Водолеи, които не са сгодени, да получат приказно предложение за брак на залез слънце на плажа, ден или два откакто са научили щастливата вест.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР