Децата на калифорнийката Бетси Рос намерили пукнато яйце в парка

...
Децата на калифорнийката Бетси Рос намерили пукнато яйце в парка
Коментари Харесай

Жена измъти патенце в сутиена си

Децата на калифорнийката Бетси Рос намерили пукнато яйце в парка и я помолили да го спасят. Грижовната майка употребила сутиена си като развъдник и след 35 дни се излюпило патенце, оповестява в. " Метро ".

Преди да се реши на тази смела стъпка, Бетси се обадила по телефона на подслон за животни, само че й споделили, че не могат да й оказват помощ. Тогава тя положила яйцето в сутиена си и търпеливо почнала да го мъти.



Г-жа Рос пускала в интернет фотоси на спонтанния си полог на разнообразни стадии от процеса. Накрая Бетси разгласява известие, че патенцето се е родило прибързано и към момента било обвързвано към жълтъка.

Новата майка на пернатото употребила салфетка, напоена с антибиотик, с която натърквала пъпната шнур и коремчето на птичето два пъти на ден. За огромна изненада патенцето оживяло.

Бетси носела огромен размер сутиени и не било проблем едната чашка да послужи като развъдник. Когато отивала да се къпе, на промяна идвал брачният партньор й, който притискал яйцето до тялото си. Когато се излюпило, пухкавото животинче било кръстено Тоун.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР