Децата и педагогическия колектив на детската градина Тошка Петрова в

...
Децата и педагогическия колектив на детската градина Тошка Петрова в
Коментари Харесай

Детска градина Тошка Петрова в Борован отбеляза 50-годишнина /снимки/

Децата и педагогическия колектив на детската градина " Тошка Петрова " в Борован означиха с доста песни и танци 50-годишнината от откриването на детското образователно заведение и на което през 2012 година е отворил порти филиал в Нивянин. Гости на тържеството бяха кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, Зам.-кметът Илияна Донкова, носителят на Националната премия за патриотична лирика " Иван Нивянин " 2023 година стихотворец Светослав Пенев, Веска Янакиева – шеф на детска градина от Варна, шефове на детските градини и главните учебни заведения от общината, представители от ЦНСТДБУ в Борован, както и родители.
Инж. Тодорова поздрави присъстващите с думите: " Скъпи учители, бъдете здрави, въодушевени и сплотени. Работете все по този начин безрезервно, с професионализъм и креативно ентусиазъм за развъждането и възпитанието на нашите деца.
Мили деца, бъдете радостни в игрите и прилежни в заниманията, тъй като тук създавате своите първи другарства и ще запалите пламъчето на любознателността. Бъдете смели, упорити и щастливи!
Уважаеми родители, дано бъдем заслужен образец за децата си! Да продължим да бъдем до тях по пътя им напред и нагоре! Честит празник! ".
Кметът на Борован зарадва всички деца с пакети с лакомства и подарък за детската градина. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР