Деца и техните приемни семейства, бяха най-вярната публика на актьори

...
Деца и техните приемни семейства, бяха най-вярната публика на актьори
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов забавлява деца благотворително

Деца и техните приемни фамилии, бяха най-вярната аудитория на артисти и артист Ненчо Балабанов. Той безплатно се причисли към самодейността Очаквана почивка, в която над 30 малчугана и приемните им родители прекараха пролетната почивка в Паничище.

Припомняме, че Ненчо Балабанов неотдавна пусна и ария, която се споделя Ти избираш и е отдадена навръх деца в такива фамилии, като те са и основните герои във видеото към парчето. “За мен беше наслаждение да прекарам време с малчуганите, да се забавляваме дружно и уповавам се - да съм ги въодушевил, да съм им дам малко наслада и религия, че в този живот всичко е допустимо и триумфът зависи от самите тях “, показа любимецът от Господари на ефира.

„ Да забележим децата толкоз щастливи, прави и нас щастливи, и сме уверени, че споменът от тази „ Очаквана почивка “ ще живее постоянно в сърцата им “, описаха и фамилиите.

Освен с песните и закачките на Ненчо, децата се забавляваха в басейн в Сепарева баня, разгледаха Цари мали град, качиха се на „ царския трен “ в депото на БДЖ.

Инициативата Очаквана почивка цели да даде на деца в потребност опцията да изживеят една незабравима отмора в базите на държавната железница в цялата страна с обезпечени превоз, доста занимания и всичко належащо, с цел да прекарат една страхотна Очаквана почивка.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР