Детето, оцеляло в зловещата катастрофа край Долище, при която загинаха

...
Детето, оцеляло в зловещата катастрофа край Долище, при която загинаха
Коментари Харесай

Детето, което остана сираче след катастрофа, има нужда от помощ

Детето, оживяло в злокобната злополука край Долище, при която починаха две дами, се нуждае от средства за лекуване и рехабилитация, заяви Varna24.bg.

Момчето е в будна кома, излиза наяве от вик за помощ, оповестен от Спортен клуб по кикбокс и муай тай - БОИЛ Варна в групата Виждам те КАТ-Варна. Ето какво гласи той:

"Иван Добромиров Тодоров е на четиринадесет години. Той е ученик на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " гр. Варна, играч и първенец на СКБИ " БОИЛ ".

На 17.06.2019 година той претърпя тежка злополука с две жертви, в който Иван се пребори за живота си, само че остана в будна кома.

Той се нуждае СПЕШНО от средства за лекуване и рехабилитация.

Нека да подкрепим Иван и околните му в тежката борба!!!

Всеки, който има опция дано да помогне!!!

IBAN: BG 72TTBB94001527219179

BIC: TTBBBG22

Титуляр по сметка: Добромир Емилов Тодоров

Катастрофата стана в региона на военно отделение край Варна, покрай Т-образно кръстовище с пътя за с. Долище. В злополуката починаха две дами, по непотвърдена информация майката и бабата на момчето.

Според първичната информация, са се сблъскали л.а. "Сеат " и т.а. "ДАФ ". Вследствие на случая две дами от лекия автомобил умират на място. Установено е, че става въпрос за 42-годишна варненка и за 64-годишната й спътничка. Детето бе отведено в реанимация на МБАЛ 4Св. Анна4 в извънредно тежко положение, със съчетана контузия и заплаха за живота.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР