Детективите са едни от любимите персонажи на малкия екран. Отнесени

...
Детективите са едни от любимите персонажи на малкия екран. Отнесени
Коментари Харесай

Топ 7 криминални сериали в епоха - slava.bg

Детективите са едни от обичаните персонажи на дребния екран. Отнесени "в ера " - било то в Англия - като Ендевър Морс, Австралия - като мис Фишър, или Канада - като тоталният любимец Уилям Мърдок, те стават още по-интересни! За наслада на драгия фен, към този момент съществува цялостен ТВ канал, отдаден единствено на трагични сериали "в ера ", където особено място заемат престъпните сериали. Не, нямаме поради безкрайния франчайз "От мястото на престъплението "... Също не става дума за другояче паметни поредици в ТВ историята като "Убийства в Мидсъмър " и Мис Марпъл.

Имаме поради напълно нови продукции от последните години, където обаче сюжетът се случва преди към век - век и половина - във време с неосъществим за съвремието ни жанр, класа и бясък!Това е Epic Drama. Ето самобитна ранглиста, излъчена по нюх, IMDB рейтинг и възторжена противоположна връзка от феновете им, на обичаните детективи от дребния екран. Заглавие: КРИМИНАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК, Герой: Уилям Мърдокq Къде/ по кое време: Торонто, на ръба на 19-ти към 20-ти век, по Epic Drama: всеки работен ден от 20:30 часа.Актьорът Яник Бисон, доста по-известен като Детектив Уилям Мърдок, е може би най-разпознаваемото лица на ТВ канал Epic Drama.

Роден в Монреал през 1969 година, Яник е в облика на Мърдок от забележителните 13 години в една от най-хитовите канадски ТВ продукции - Murdoch Mysteries. Всъщност Мърдок е един от най-дълголетните ТВ персонажи въобще. Действието на сериала се развива в края на 19-ти век в Торонто и във всеки епизод Мърдок и екипът му имат случай за разплитане. Дясната му ръка е доктор Джулия Огдън - в ролята чаровната Хелейн Джой, с която публиката жадно очакваше най-сетне да се съберат като двойка, което най-накрая се случи в 8-ми сезон (венчавка, дами и господа!) И това напълно не беше краят!

Настъпи 1903 година Шокираща гибел докара до голяма смяна в света на полицейското ръководство. Мърдок и екипът не се помириха и с ареста на служител на реда Джордж Крабтри и не престават да вземат решение нерешими загадки и драми - от неосъществим банков грабеж до опасност за заличаване на Канада, като от самото начало резервират своето духовитост и досетливост.

Запазена марка на "Криминалните случаи на Мърдок " е появяването на известни исторически персони. Така в девети сезон се срещаме със самия Уилям Шатнър (уникалният Дени Крейн от сами по себе си паметните "Адвокатите от Бостън ") в ролята на писателя Марк Твен. Заглавие: ЕНДЕВЪР, Герой: Ендевър Морз, Къде/ по кое време: Оксфорд и покрайнините му - 60-те и 70-те години на 20-ти век, По Epic Drama: неделя от 19:00 и понеделник от 22:00 часа. Рейтингът в IMDB на "Ендевър " е даже по-висок от този на "Криминалните случаи на Мърдок ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР