Destiny Quartet представят първия в света шоколадов албум, който носи

...
Destiny Quartet представят първия в света шоколадов албум, който носи
Коментари Харесай

Destiny Quartet с първия в света шоколадов албум

Destiny Quartet показват първия в света шоколадов албум, който носи заглавието „ Усещане за жена “. Новият огромен и новаторски план на най-популярната кросоувър групировка в България ще направи своята публична премиера пред аудитория с огромен концерт-спектакъл на 21 февруари (четвъртък) от 20:00 часа в Sofia Live Club, билети за който можете да закупите в мрежата на Eventim.

След като Destiny Quartet се трансформира в първата българска кросоувър групировка, достигнала над 1 милион гледания в най-известната платформа за видеосподеляне в света YouTube и покори не малко интернационалните подиуми Гери, Звезди, Ивелина и Лора са подготвени да поднесат на феновете си напълно нов концерт-спектакъл. На 21 февруари в Sofia Live Club те ще изпълнят 11-те международни шлагера, съдържащи се в албума,в истинската версия, основана за тях особено от италианския композитор Маурицио Абени.

В шоуто ще се включи и нашумелия англичанин Анди Фокнър, който ще подари на публиката неповторимо лазерно и светлинно шоу. Дискът „ Усещане за жена “ е направен от тънък, ръчен шоколад на един от най-хубавите шоколатиери в България – началник Ради Стамболов, който е подготвил доста сладки изкушения за всички присъстващи по време на концерт-спектакъла на Destiny Quartet. Закупилите шоколодавия албум ще слушат музката посредством мобилното приложение ChocoAr. Идеята за този автентичен български артикул е на Милена Пейчева и е дело на компанията “Адар “.

Апликацията ChocoAr може да бъде свободно изтеглена от потребителите на iOS и Android. Сканирайки картичката в опаковката на първия в света шоколадов диск, всички фенове ще имат удоволствието да се потопят в музиката на Destiny Quartet до момента в който похапват шоколад. Кросоувър стилът е „ кръстопът “, където се срещат класическата и модерна музика, а вариациите на тези „ срещи “ могат да бъдат голям брой. Едни от най-ярките образци в международен мащаб, избрали този жанр са David Garrett, 2 Cellos, Bond, Ара Маликян, Андреа Бочели и доста други.

Destiny Quartet владеят до съвършенство класическите принадлежности и натрупат от ден на ден фенове както в България, по този начин и по света. В албумът „ Усещане за жена “ четирите грации показват съвременни аранжименти на творби от типичен композитори, кино шедьоври и етномотиви. Сред истинските им тълкования се отличават „ Очи чёрные “, „ Legend of Asturias “, „ Por una Cabeza “, „ Sabre Dance “, „ Tico-Tico “, хитовият римейк на „ El Choclo “, кавър версия на „ Gipsy Song “ от Влатко Стефановски и други.

В основата на мощно разпознавамия и оргинален прочит на класиката при Destiny Quartet стои влиятелен продуцентски екип от Италия, оставил зад себе си сполучливи планове за международни кино и музикални продукции. Това е тандемът на композитора Маурицио Абени (работил с Бочели, Луис Бакалов и редица други огромни имена) и саунд инженера Марко Страчони (с над 500 кино саундтрака, Оскар, Златен глобус, Златен лъв и редица други отличия).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР