Десният градски гуру, футболен коментатор и пресен съпруг на Мария

...
Десният градски гуру, футболен коментатор и пресен съпруг на Мария
Коментари Харесай

Нойзи: Не исках Лили Иванова в Плейбой, това е абоминация, това е морбидно!

Десният градски гуру, футболен коментатор и свеж брачен партньор на Мария Игнатова - Ивайло Цветков, гостува с новата си брошура във видео блога на Тото от " Скандау ". Нойзи, както е по-известен общественикът, описа забавни истории от прохождането си на медийния пазар в България, включително и за основаването на българската версия на " Плейбой ".

" В основата беше Мартин Захариев, той настояваше доста. Пътувахме за Съединени американски щати седмица след 11.09, в самолета бяхме 8 души, всички се бяха наакали от шубе ", твърди Нойзи.

За страдание не могъл да се срещне с Хю Хефнър, само че си прекарали чудесно в централата на компанията му в Чикаго. " Ходихме на мач на Чикаго Файър с Ицо Стоичков, беше велико. Някакви момчета тичат, той се разхожда с ръце на кръста и ги псува на български ", добави Цветков.

Той сподели още, че е ходил и на мач на Чикаго Булс с Майкъл Джордан, обаче или паметта му изневерява, или обича да послъгва, тъй като Въздушния през 2001-а се беше отказал от баскетбола и се завърна едвам две години по-късно.



" Бях покъртен, че в първия брой на " Плейбой " Мартин желае да пуснем Лили Иванова. Че и на корица я искаше. Тя дамата, да е жива и здрава, но беше предходна 60. Това е абоминация ", оплака се Нойзи в собствен жанр. (абоминация - нещо отвратително; отвращение; ненавист)

Той се обадил в централата и описал обстановката, а американските издатели били на неговото мнение. " Съгласиха се, че сходна корица би била морбидна ", твърди Ивайло. (морбиден - мъчителен, нездравословен, тъмен ) И въпреки всичко похвали фотографите, които за съумели да създадат серията фотоси на Лиленце-Пиленце да наподобява " естетски ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР