Десислава Атанасова атакува Тошко Йорданов, след негова иронична реч по

...
Десислава Атанасова атакува Тошко Йорданов, след негова иронична реч по
Коментари Харесай

Деси Атанасова сви сармите на Тошко Йорданов

Десислава Атанасова нападна Тошко Йорданов, след негова иронична тирада във връзка включването на Делян Пеевски в Конституционната комисия.

" Насладете се на момента Христо Иванов и Делян Пеевски да са дружно. ", провокира реакцията й шефът на ПГ на Има Такъв Народ.  

Приятно съм сюрпризирана от катарзиса, който сте претърпели вие и минималния ви състав, спрямо 46 тото Народно събрание. Припомням за тия, които не са били тук, че въпросът с номинираните народни представители в състава на комисии не стои за първи път.

Прецедент беше, господин Йорданов, че тъкмо вашата група оспори номинацията от ПГ на ГЕРБ-СДС и за първи път в новата история те не бяха определени за членове на комисии, тъй като моралните съдници по този начин са решили. Примете изявлението ми като похвално слово за вашия катарзис.  

Винаги ми е готино, когато жена споделя положителни думи за мен, отвърна иронично Тошко. И нападна, че таман министър на ГЕРБ е разрешил да пребият деца до колоните на Министерски съвет, визирайки митингите.

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР