Деси Зидарова налази Роджър Федерер в Германия. Топ манекенката се

...
Деси Зидарова налази Роджър Федерер в Германия. Топ манекенката се
Коментари Харесай

Деси Зидарова налази Роджър Федерер

Деси Зидарова налази Роджър Федерер в Германия. Топ манекенката се щракна със спортиста по време на закуска в първокласен хотел в Хале, където се оказа, че и двамата са отседнали.

Красавицата носеше елегантни очила и сако, които са много надалеч от изкусителните бански, в които сме привикнали да я виждаме. Деси се щракна със спортиста след загубата му от Борна Чорич и рухването му от първото място в международната сан листа.

Но като вярна негова фенка, под фрагмента им тя написа, че международният номер едно просто няма по какъв начин да бъде номер две. Само няколко дни по-рано тя бе на откритото състезание по тенис във Франция–Ролан Гарос. Там тя показва извънредно апетитно тяло на трибуните, като седеше много покрай корта.

В секси рокля, която разкриваше стегнатата й фигура и бюст, Деси провокира същински възторг. Но Федерер не е единственият тенисист, който тя „ хваща на тясно”, написа „ България днес”.

През март тази година тя е измежду гостите на „ Индиън Уелс” в Съединени американски щати. Там тя се среща с аржентинеца Хуан Мартин дел Потро, който преди малко е победил Роджър Федерер и печели шампионата. Многодетната майка на към този момент пораснали деца продължава да тренира интензивно и може да се похвали със страхотна фигура. Няма и спомен от мрачния случай, при който преди 9 години я пребиха с бухалка пред салон за хубост в столичния квартал „ Лозенец”.

В края на ноември 2017 година Зидарова още веднъж бе пребита пред салона. Публикации свързваха случая с последния й съпруг–Михаил Младжов. През 2012 година, при инспекция на предприемача, в баровския му автомобил са открити опиати. По подигравка на ориста, той пътува в това време с двете си деца.

Тогава Деси сподели поддръжка към него, само че малко по-късно двамата се разделиха.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР