Деси Цонева, Николета Лозанова и Лили Ангелова - какво е

...
Деси Цонева, Николета Лозанова и Лили Ангелова - какво е
Коментари Харесай

Родният хайлайф отпраши зад граница: красивата Лили от "Big Brother" каза "Да" на Малдивите

Деси Цонева, Николета Лозанова и Лили Ангелова - какво е общото сред тях ли? Освен, че са доста красиви и известни дами, трите се оказват на едон и също място - екзотичните Малдиви. Не, не са дружно като приятелки, а със своите половинки и другари. Лили Ангелова споделя от известно време прелестни фрагменти от своята почивка на това необикновено място, за което милиони хора по света мечтаят.

Виж още:

Красавицата Лили е дружно със своята половинка и татко детето ѝ Станислав Костов. Влюбената двойка си сподели " да " чак на Малвидите, излиза наяве от кадър, който самата Ангелова показа в Инстаграм.

Щастието е още по-голямо, тъй като новата 2021 година, несъмнено стартира късметлийски за хубавицата. Тя и Станислав посрещнаха Новата година точно на екзотичната дестинация.

Под фотографията ѝ заваляха редица пожелания за фамилно благополучие. Според разнообразни медии двамата са към този момент сключили брак, само че огромна женитба следва, която евентуално ще бъде в Гърция, тъй като и двамата обожават страната. За момента Лили не е коментирала детайлности, само че от фрагментите, които споделя в Инстаграм си проличава, че е изпълнена с доста обич и благополучие.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/lilyanaangelova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР