Деси Слава шокира феновете си на скорошно участие, след като

...
Деси Слава шокира феновете си на скорошно участие, след като
Коментари Харесай

Деси Слава цъфна по БЕЛЬО на участие! СНИМКА:


Деси Слава шокира почитателите си на скорошно присъединяване, откакто цъфна по… транспарантно долни дрехи. Певицата роди второто си дете преди седем месеца и обезверено се пробва да смъкна качените килограми.

Вместо да крие наедрялата си фигура обаче, фолк дивата прави тъкмо противоположното – излага я оптимално на показ.

Наскоро се появи по транспарантен панталон, бюстие и ефирно халатче пред публиката си. Тя изглеждаше по този начин като че ли няма да пее, а ще се забавлява с гаджето в леглото, разясняват почитатели.

На всичко от горната страна, певицата се похвалила със фотография на ексцентричното долни дрехи в обществените мрежи. Кадърът обаче няма нищо общо с действителността, разясняват почитатели, които били на въпросното присъединяване. Снимката явно е обработена, и то фрапантно, преди обявата.

Деси Слава възнамеряваше да си почине към година след раждането, само че бременността на колежката й Преслава отвори сериозна празнота в касата на „Пайнер“. За похлупак, Галена разгласи, че ще работи единствено три пъти седмично – четвъртък, петък и събота, с цел да бъде със фамилията си през останалото време. Емилия също не се изявява по участия поради нещастието със починалия наследник на Жорж Башур на 24 май.

Така, Деси Слава се върна по- рано от плануваното към клубните участия.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР