Деси Слава носи на ръце свекърва си. Майката на боксьора

...
Деси Слава носи на ръце свекърва си. Майката на боксьора
Коментари Харесай

Деси Слава сравни свекърва си с Бонка от „Пътят на честта”

Деси Слава носи на ръце свекърва си. Майката на боксьора Благой Найденов мощно е впечатлила фолкпевицата с прецизността си в семейството и майсторството си в кухнята. Пайнерката взима образец от нея и не стопира да се хвали какъв брой положителни приятелки са. Деси Слава не крие, че се възхищава на свекърва си и се старае да й подражава в доста връзки.

„ Слава на Бога, моята свекърва е цялостна диаметралност на Бонка от „ Пътят на достойнството ”. Наистина извънредно свестен човек, добър, с каквото може ще ни помогне и е доста млада, витална и енергична ”, съобщи с усмивка Деси Слава при последната си медийна изява.
Хитовата изпълнителката се похвали, че с помощта на свекърва си има опция да си почива, каквато традиция има всеки януари. Тази година от „ Пайнер ” й създали прецизна стратегия и Деси Слава е отсрочила ваканцията. Затова пък към този момент възнамерява сантиментално странствуване с обичания си – боксьоърт Благой Найденов, който е по-малък от нея, и е татко на втория й наследник Борис. „ Аз я доминирам единствено в едно – мога да шия на ръка, във всичко друго тя е доста по-добра от мен ”, акцентира Деси Слава. Откакто е в фамилията на мъжа си Благой, певицата се стреми да усвои всички умения в семейството, поради които се възхищава на свекърва си. Освен това звездата на фолка не стопира да радва обичания си кулинарни шедьоври. „ Тя готви по-пикантно. Започнах и аз да сготвям по-пикантно. Тя сгъва прелестно облекла и аз доста се старая към този момент. Започнах и аз да прегъвам по този начин „ под конец ”, похвали се изпълнителката.

Деси Слава продължава да се бори с непотребните килограми, които качи по време на бременността си. Затова пък русокоската е безапелационна, че не обича да се заиграва с фотошопа и да прекалява с обработването на фотосите си до степен, в която да не наподобява на себе си. „ Избягвам това, в случай че съм 60 кг., да се върша, че наподобявам 50 кг., тъй като просто е безсмислено. Няма по какъв начин да отидеш някъде и да те видят по този начин, а пък на фотографията вталена ”, споделя Деси Слава, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР