Деси Банова-Плевнелиева тръгна по ремонти. Новата съпруга на Росен Плевнелиев

...
Деси Банова-Плевнелиева тръгна по ремонти. Новата съпруга на Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Деси Банова ляга под ножа! Синоптичката започна да харчи милионите на Плевнелиев, за цялостен ремонт

Деси Банова-Плевнелиева потегли по поправки. Новата брачна половинка на Росен Плевнелиев се е заела да поправя забележимите недостатъци по себе си, само че злите езици съскат по неин адрес, че вместо резултати процедурите по-скоро ѝ предизвикват недостатъци.

Откакто задълбочи връзката си с милионера Плевнелиев, някогашната синоптичка от Нова телевизия се е вманиачила в разкрасителните процедури и естетическите корекции в елитните столични центрове. Допреди това Банова се харесвала такава, каквато я е дарила майката природа, и намирала висенето при козметици и пластични хирурзи за прищявка на кифлите, за чиста загуба на време и най-много на финанси.

Сега обаче финансите ѝ са неограничени и русокоската е почнала да се възползва оптимално от тази привилегия. Преди сватбата, която бе в средата на предишния месец, Банова тире Плевнелиева се е подложила на ринопластика. За корекцията се разбра преди седмица, когато дамата на някогашния държавен глава лъсна върху корица на фешън списание. По време на интервенцията докторът стеснил и леко повдигнал нослето на Десислава. Корекцията обаче не се хареса на мнозина и прясната младоженка бе оприличена на известния с неустановения брой интервенция на носа си Майкъл Джексън.

Според осведомени журналистката към този момент е подходила и към идната процедура. Покрай въпросната корица Деси бе мощно атакувана за недобре изглеждащата си усмивка. Освен че зъбите ѝ не впечатлиха с искра, наложителен за всяка ВИП личност, фотографията засрами Банова поради горния ѝ десен кучешки зъб, който нямаше здрав тип.

Най-вероятно това се дължало на бременността, по време на която доста дами имат проблеми със зъбите си, допускат близки на Деси. Тя към този момент е проучила стоматологичния пазар и е разкрила подобаващото съгласно нея място, на което да ѝ слагат фасети – порцеланови люспи с дебелина 0.3-0.5 мм, които се лепят на предната повърхнина на зъбите, съобщи “Ретро”.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР