Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За

...
Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За
Коментари Харесай

Ще се върне ли на работа Деси Банова?

Деси Банова-Плевнелиева не милее да се върне на работа. За разлика от огромна част от своите колежки, които слизат от дребния екран единствено за 3-4 месеца и бързат да се върнат в малкия екран, дамата до Росен Плевнелиев е повече от 3 години по майчинство. Зрителите я чакаха да се завърне в Нова тв тази есен. В началото на годината смата тя също беше декларирала, че възнамерява да се появи на дребния екран през септември.

На 1 октомври станаха тъкмо 3 лета от раждането на сина на русокоската Йоан и тя към този момент няма право да си стои у дома. Банова не може да взима неплатен отпуск и би трябвало или да напусне, или да се върне на работа. До момента няма никакви изгледи дамата на Плевнелиев да ни показва още веднъж прогнозата за времето, а и тя самата има по-големи упоритости – да има лично предаване. Липсата на такова предложение може да е повода русокоската да не желае да не желае още веднъж да е работеща жена, само че не е изключено и със брачна половинка й да считат, че тя няма потребност да се труди.

След като стана госпожа Плевнелиева, Деси спря да ни споделя какво ще е времето и стартира да води рубриката „ Историите на триумфа ” , в които представяше съумелите на Запад българи. Уви, тя бе с много невисок зрителски интерес. Може би това е и повода от Нова дане плануват да я възобновят, а хубавицата не е съгласна на каквато и да била работа. „ Определено не са опрели до парите, които ще взима Деси, в случай че се върне на работа и нищо чудно Росен Плевнелиев да избира жена му да върти кухнята, да гледа децата и домашния уют, а той да носи парите в фамилията ”, разясниха от обкръжението на звездната двойка.

Преди няколко дни къдрокосата русокоска се появи в Нова тв, само че като посетител в утринния блок. Тя описа какво е да си брачна половинка на президент, само че не обели и дума за кариерата си. Деси призна, че си спомня изявление на Росен Плевнелиев по времето, когато е бил министър на районното развиване. „ Още тогава ми направи усещане на образован, мил и харизматичен човек. Направи ми усещане на приближаващ от бизнеса, шлифован в немската школа. Аз също приключих с немски език. После помня конкуренцията му за президент с Меглена Кунева и Ивайло Калфин “, разкри в последното си изявление русокоската и добави, че още тогава е гласувала за него. И загатна, че си го е набелязала за идващ брачен партньор...

Двамата се срещат няколко години по-късно. Първата им среща е в Ню Йорк през 2014 година на конференция в Организация на обединените нации. Деси интервюира сегашния тогава президент. Тя обаче е в компанията на американски водещ, който я развежда из Ню Йорк и Росен взема решение, че двамата са гаджета. Всъщност майката на синоптичката първа вижда, че Плевнелиев я харесва. Разчита го по държанието му, когато щерка й отново се засича с него на церемонията по раздаването на арт премиите на фондация „ Стоян Камбарев ” на нейната другарка, актрисата Деси Тенекеджиева. „ Този мъж те харесва, Деси! Обърни му внимание ”, окуражава я майка й.

И любовната история се завърта. Дълго време се срещат, пият кафе, приказват по телефона и се засичат инцидентно в Гърция, където синоптичката го вижда по къси гащи и джапанки. Това се случило през 2017 година, когато хубавицата била на отмора с щерка си в южната ни съседка, а Плевнелиев я поканил да пият по едно кафе. „ Гостоприемен, не спря да се занимава с моето, с неговите две и още куп деца край басейна, да играе с тях, да предугажда желанията им. Страхотен татко, страховит човек! Тогава към този момент не устоях на чара и харизмата му, сърцето ми се разтопи и просто се предадох ”, изповядва се бившето момиче на времето в свое изявление. Дори приятелите на Росен се учудили, когато й предложил брак, само че той бил неотстъпчив. Въпреки че се е женил два пъти преди този момент, Плевнелиев за първи път сключил църковен брак със синоптичката.

„ Той ме промени на 180 градуса. С голямо сърце е и с необикновено възприятие за комизъм. Всеки ден се изучавам от него ”, споделя 42-годишната тв водеща. По думите й терзания за връзката им не е имало, а всички са се радвали за тях. Като максимален проблем дефинира всички неистини, изписани за фамилията. „ Давам си сметка, че всеки политик има както последователи, по този начин и съперници. Именно съперниците се сплотяват и стартира хейт, даже заплатен. С времето обаче се промени и настройката ми към тези неща. Самата аз не разрешавам писанията да минават през сърцето ми. В началото папараци ме преследваха с кола, даже един катастрофира, до момента в който се опитваше да ме снима ”, призна Плевнелиева и добави, че тяхното дете, 3-годишният Йоан, се затруднява да дефинира какво работи татко му и не схваща добре президентската служба. От думите на Деси стана ясно, че мъникът към този момент е тръгнал на детска градина, където учителките карат малчуганите да приказват за фамилиите и родителите им. Йоан не можел да каже какво работи баща му, нито майка му.

Интересното е, че синът на Деси и Росен носи същото име като дъщерята на Банова от първия й брак. „ Винаги съм харесвала името Йоан, както за момче, по този начин и за момиче. Споделих го с Росен и с каката Йоана. При разнообразни визити във Франция и в Германия, се случи, тъй че влизайки в катедрала, виждах Св. Йоан. Най-интересното е, че на 1 октомври се празнува Свети Йоан, когато се роди синът ни и като че ли има Божия интервенция в избора на името ”, отговори русокоската на многото въпроси за какво е избрала идентични имена и за двете си деца.

Дългогодишното момиче на времето с горделивост признава, че актуалният и някогашният й мъж към този момент са в доста положителни връзки и сред тях царува цялостна естетика, без обиди, обвинявания и ревнивост. Блондинката изкара много години с предприемача Ивайло Граховски, а след това се хвърли в прегръдките на Плевнелиев. Граховски към този момент е не запомнил Деси и е благополучен с новата си жена, която е в положителни връзки с тв звездата. Не по този начин стоят нещата с някогашната брачна половинка на Плевнелиев Юлияна, която по никакъв начин не се обича нито с екс мъжа си, нито със синоптичката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР