Десетте най-добри спортисти на годината на силистренското спортно училище Дръстър

...
Десетте най-добри спортисти на годината на силистренското спортно училище Дръстър
Коментари Харесай

Отличиха десетте най-добри спортисти на силистренското спортно училище Дръстър

Десетте най-хубави спортисти на годината на силистренското спортно учебно заведение " Дръстър " бяха отличени през днешния ден, оповестиха от образователното заведение. Първа в класацията и най-хубав състезател на учебното заведение е единайсетокласничката Ванина Деянова Илиева - играч по спортна пукотевица с пушка с треньор Иванка Димитрова. Ванина Илиева е отличена като състезател на годината за трети път.

Ванина Илиева е притежател на златен и сребърен орден от Държавното състезание за пукотевица с малокалибрена пушка за девойки младша възраст в дисциплините 3х20 изстрела и 60 изстрела легнал; два бронзови медала от Държавното състезание за пукотевица с пневматична пушка в дисциплината 60 изстрела и на смесени двойки за юноши и девойки старша възраст, три златни, един сребърен и един бронзов медали от държавни шампионати във Варна, София и Търговище.

Спортното учебно заведение " Дръстър " е профилирано и единственото на територията на област Силистра, в което учениците могат да получат профилирано образование по 7 типа спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР