Десетото юбилейно издание на турнира по олимпийско таекуондо Рамус София

...
Десетото юбилейно издание на турнира по олимпийско таекуондо Рамус София
Коментари Харесай

Над 1000 участници от 10 държави ще участват на турнира по таекуондо Рамус София Оупън“

Десетото юбилейно издание на шампионата по олимпийско таекуондо " Рамус София оупън " и тази година провокира голям интернационален интерес. На 18 март столичната " Асикс Арена " ще посрещне в еднодневната конкуренция над 1000 участници от близо 100 клуба от над 10 страни.

" Щастлив съм, че стигнахме до тук - десето юбилейно издание на шампионата. Това съревнование се наложи като един от най-силните шампионати освен на Балканите, освен в Европа, само че и в света. За 10 години през този шампионат са минали най-големите имена в международното таекуондо. Разбира се, в него участваха и доста деца, които по този начин се възпламениха по този спорт ", сподели уредникът Димитър Михайлов, който е и вицепрезидент на Българската федерация по олимпийско таекуондо.

" Това ще бъде един динамичен ден, тъй като надпреварата ще се организира единствено в събота, на 10 игрални полета. Ще работим с компанията, която доставя оборудването за международните шампионати и олимпийските игри, т. е. във връзка с оборудването ще имаме най-високото допустимо качество, което е на пазара. Другата компания е тази, която обезпечава излъчванията онлайн и видеоповторенията на Европейските шампионати. Ще има живо лъчение на всяко поле. Така всички почитатели на спорта ще могат да следят конкуренцията онлайн, в случай че нямат опция да участват в залата. Аз ги поканвам да дойдат и да участват на този състезателен празник. Входът ще бъде свободен за всички. Постарали сме се да имаме най-хубавите условия за всички състезатели, треньори, съдии и ръководители на делегациите ", добави президентът на Търговска колегия " Рамус ".

" Рамус София оупън " съответствува с провеждането на един от най-големите шампионати " Белгия оупън ". Това е повода националните състезатели при мъжете и дамите да не вземат присъединяване в него.

" Не е добре, че " Рамус София оупън " съответствува с " Белгия оупън ", който може би се организира към този момент от 40 години и е с висок сан тази година. Мъжете и дамите ще са съсредоточени там. Но при нас чакам доста сериозна конкуренция при юношите и при кадетите, тъй като ще вземат участие най-хубавите състезатели в света в тези възрасти. Вярвам, че това е метод да разпространяваме нашия спорт. Това е метод да развиваме всеобщ спорт, от които да излязат бъдещите първенци ", приключи Димитър Михайлов.

Официалното разкриване на 10-о юбилейно издание на " Рамус София оупън " е в събота (18 март) от 13.00 часа в " Асикс Арена ". На церемонията са поканени да участват всички някогашни министри на младежта и спорта, които през годините са подкрепяли конкуренцията. Покана е отправена и към министър Весела Лечева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР