Десетки успели русенци и известни личности подкрепят Диана Иванова за

...
Десетки успели русенци и известни личности подкрепят Диана Иванова за
Коментари Харесай

Известни личности и успели русенци подкрепят Диана Иванова за кмет на Русе

Десетки съумели русенци и известни персони поддържат Диана Иванова за кмет на Русе. През последните дни страницата във Facebook на претендента за кмет, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, се извърши с положителни послания.

„ Здравейте, споделям се Александър Сано. Мой преподавател в Русе беше Диана Иванова. Дължа й доста. И в този момент за първи път в живота си стоя зад политическа идея, тъй като откровено имам вяра, че това е верният кмет за града. Диана Иванова е моят кмет, имам вяра и вашият! “, съобщи известният артист и режисьор Александър Сано, който е живял 12 години в Русе.

Сестрите Мирела и Пресияна Димитрови също застанаха зад кандидатурата на Диана Иванова. Те записаха особено послание, в което споделят, че Русе става все по-красив.


Волейболната легенда Любо Ганев съобщи: „ Като човек, роден и израснал в Русе, поддържам Диана Иванова, тъй като знам, че тя ще продължи всичко, което беше направено в този град и особено за спорта в Русе “.

„ През последните години направихме доста за спорта в Русе, доста неща се усъвършенстваха. Убеден съм, че Диана Иванова е индивидът, който ще работи още по-мащабно и с още по-големи триумфи “, съобщи министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

„ Подкрепям Диана Иванова, тъй като тя е бъдещето за спорта в Русе “, сподели именитата лекоатлетка Анелия Нунева. „ Това е моят кмет! “, съобщи и русенският футболист и дълготраен капитан на ФК „ Дунав “ Диян Димов.


Подкрепата си от Русе за Диана акцентира и евродепутатът Андрей Новаков, който сподели, че европейските фондове трансформират българските общини с всеки минал ден.

Любен Дилов – наследник показа, че една от аргументите да обожава Русе е, тъй като е прелестен град и се намира на Дунава. „ Важно е какво възприятие имаме към хората, които въплъщават нашето общинско самоуправление “, добави той и прикани да гласуваме за Диана Иванова.

Повече информация и вести може да прочетете на формалния уебсайт www.dianazaruse.com.


Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР