Десетки психолози използват тестове с картинки, за да вникнат в

...
Десетки психолози използват тестове с картинки, за да вникнат в
Коментари Харесай

Какво видяхте първо на тази СНИМКА?

Десетки психолози употребяват проби с картинки, с цел да вникнат в същността на индивида. Все по-популярни през днешния ден стават тестванията с оптически илюзии, при които всеки човек може да види нещо напълно друго, когато за пръв път огледа една и съща картинка, написа Edna.bg.

Психологическите проби ни оказват помощ да се опознаем и от време на време те са по-обективни даже от психолог.

Днес ви представяме точно подобен забавен психически тест, който ще ви помогне да надникнете по-дълбоко в дебрите на вашата психика.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да разгледате картинката долу и да видите, кое е първото нещо, което изниква в съзнанието ви, когато я погледнете.
 Какво видяхте първо на тази СНИМКА?

Отговорите и тяхното значение за вашата психика, ще видите по-долу:

.

.

.

.

.

Корени - Ако свържете картина с корени, тогава вие сте интроверт. Винаги приемате рецензията умерено и без непотребни драми. За вас това са градивни мнения, препоръки, които можете да вземете поради, с цел да се подобрите. Ако някой се пробва да ви нарани и незаслужено ви упреква, той няма да реализира нищо, тъй като даже няма да го забележите. Животът ви е порядъчен и проведен. Опитвате се да живеете хармонично, като наблюдавате всекидневието и следвате планувани дейности. Развивате волята и моралните си правила. Можете да получите това, което желаете с лекост. Навън изглеждате като много непретенциозен човек. И всичко това, тъй като оценявате всевъзможни житейски обстановки от позицията на здравия ви разум.

Устни - Ако виждате устни на фотографията, вие сте амбициозни. Знаете по какъв начин да преодолеете компликациите на живота, само че въпреки всичко се пробвате да ги избегнете. Вие действате рационално, само че като човек сте много доверчив. Всичко се дължи на обстоятелството, че сте над нещата и сляпо вярвате на хората. Опитвате се да видите единствено положителното в тях. Онзи, който счита, че сте слаб и малоумен човек, бърка доста. Вие сте доста благи. И добротата не е слабостта ви. Това е вашата мощ. Винаги можете да потърсите помощ и препоръки. Приятелите ви знаят това и правят оценка това качество във вас.

Дървета - Ако виждате дърветата, тогава вие сте екстроверт. Вие сте доста откровени с другите в връзките си, отдадени и правилни сте. Очаквате същото в отговор. В връзката сте задоволително учтиви и в никакъв случай няма да си позволите да се изложите. Очаквате доста от хората, вие сте взискателни. За да завоюва някой доверието ви, от време на време би трябвало да поработи много старателно върху това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР