Десетки жрици на любовта заработват пари в Кърджали, но една

...
Десетки жрици на любовта заработват пари в Кърджали, но една
Коментари Харесай

Клиент към жрица: Искам 1000 лева на вечер, иначе ще те хвърля от терасата!

 Десетки жрици на любовта заработват пари в Кърджали, само че една от тях претърпя същински призрачен сън, като вместо да припечели, бе обрана, написа " 24 Родопи ".

" Слушай добре, ку*во! От на следващия ден към този момент работиш за мен! Искам по 1 000 лв. на вечер, другояче ще те хвърля от терасата! " - това чува 24-годишна се*струженичка в къща за посетители край Арда, откакто е извикана по телефона от клиент…

Припомняме, че екшънът " Клиент обра продажница “ се разигра при започване на юни 2019-та година. Последваха арести, а двама души бяха наказани. След обжалване обаче, единият бе оправдан.

Всичко стартира в игрална зала в Кърджали в лятна нощ. Петима другари пият и играят хазарт, до момента в който единият не взема решение да наеме момиче на повикване от профилиран в този жанр услуги уебсайт. В дребните часове на нощта групата се насочва към къща за посетители. Мъжът на промяна ги пуска, само че с предизвестие да бъдат тихи. В стая №6 ги чака момичето по долни дрехи, само че шашнато от гледката на петима мъже им споделя, че може да ги обслужи един по един. Влиза 29-годишен, а малко по-късно и 42-годишният му приятел, до момента в който другите чакат долу.

По-възрастният подрежда " Лапай “ на момичето, която стартира предоставяната услуга. Следват обаче удари от страна на по-възрастния и искане труженичката да му даде парите си. Разплаканата вади всичко налично-410 лв., 5 евро, а мъжът й прибира и мобилния телефон. Нарежда й, че към този момент ще работи за него и би трябвало да му заработва по 1000 лв. на вечер, другояче ще я хвърли през терасата. Казва й да се оправи добре и с останалите му трима приятели.

Те пък влизат и стартират утоляване на половите си пориви след игралната зала. Всички крясъци и викове обаче карат единствения човек от личния състав да извика шефката, която идва след минути. Тя гони 42-годишния и по-младия му приятел, казвайки, че към този момент е повикала полиция. Заварва в стаята останалите трима със свалени панталони. Те се изнизват, като единият даже си покрил с дреха главата, с цел да не го разпознае шефката, с която се познавал отпреди. Голото момиче се скрило в сервизно помещение, до момента в който дойдат на място служителите на реда.

Всичко това стана ясно в хода на правосъдните съвещания против 42-годишния незает кандидат-сутеньор и 29-годишния му приятел висшист. Двамата получиха условни санкции от Районния съд в Кърджали. Първият 3 години " отнемане от независимост “, само че с 5-годишен изпитателен период, а вторият-година и половина пандиз, само че отсрочен с 3 години.

Окръжният съд оневини 29-годишния откакто той апелира наказването. Присъдата на 42-годишният обаче остана в действие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР