Десетки екипи на полицията се включват в акция Абитуриенти и

...
Десетки екипи на полицията се включват в акция Абитуриенти и
Коментари Харесай

Акция "Абитуриенти" вдига на крак десетки полицаи

Десетки екипи на полицията се включват в акция " Абитуриенти " и тази година, за да управляват регионите към учебните заведения, заведенията за хранене и всички останали места, на които има скупчвания от завършващи. Инспектор Мария Ботева от " Пътна полиция " съобщи, че акцията към този момент била почнала при започване на месеца, а екипите на полицията ще работят интензивно освен денем, само че и вечерно време.

Контрол ще има и по пътищата - нулева приемливост към всички зрелостници, нарушаващи Закона за придвижване по пътищата, както и техните родственици и другари, които ги транспортират, уточни Ботева. 

Наказания ще има за всички, които се провесват през прозорците на колите, не употребяват защитен колан или карат под въздействието на алкохол и опиати.
Камерите в градовете ще вършат фотоси и видеа, от които по-късно МВР ще откриваме притежателите на колите. Всеки от тях ще бъде свикан, в случай че има позволени административни нарушавания, изясни комисар Мартин Цурински от столичната пътна полиция.

В интервала 2017-2019 година МВР регистрира и по-голям брой нарушавания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР