Десетият юбилеен кулинарен фестивал “Да споделим Никулден с благотворителен базар

...
Десетият юбилеен кулинарен фестивал “Да споделим Никулден с благотворителен базар
Коментари Харесай

Във Варна организират благотворителен базар „Да споделим Никулден”

Десетият юбилеен кулинарен фестивал “Да споделим Никулден ” с благотворителен базар ще се организира на 4-ти декември от 11 ч. до 14 ч. на равнище 2 в комерсиалния център Grand Mall.

Събитието се провежда от Варненската туристическа камара с поддръжката на Община Варна и Българската асоциация за кулинарна просвета. Откриването е в 10,30 ч.

Участниците във фестивала ще се показват в две групи – образователни заведения и заведения за хранене, и три категории – предястие, главно ядене, десерт. Сред участниците Колежите по туризъм във Варна и в Бургас, осем междинни учебни заведения от градовете Варна, Добрич, Провадия, Игнатиево, Долни чифлик и село Синдел и 8 ресторанта, измежду които са представителите на курортни комплекси „ Албена “, „ Св. Св. Константин и Елена “, „ Слънчев ден “, хотел  “Интернационал ”, “Грифид ” хотели, заведенията за хранене “Стария чинар ”, “Мънкис ” и “Кубо Рибарски ”.

Кулинарните достижения ще бъдат оценени от жури с ръководител Желязко Каракашев и членове началник Хю Бутен и началник Иван Иванов. Най-добрите ще получат дипломи и купи, а за тимовете на учебните заведения представители на бизнеса са обезпечили и предметни награди. Всички ястия ще се продават благотворително. Със събраните средства ще бъде подкрепят домът за остарели хора “Гергана ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР